dobroge.tv

Live

Alibec va juca în Qatar

15 august 2023
Publicitate

Nu doar transferul lui Borza a fost confirmat marți, ci și cel al lui Denis Alibec. Atacantul în vârstă de 32 de ani a plecat luni spre Qatar pentru a vedea condițiile oferite de nou-promovata Al Muaither. Din câte se pare, Alibec s-a declarat mai mult decât mulțumit de ce a văzut acolo și și-a dat acordul pentru semnarea contractului. 

În baza unei înțelegeri făcută cu Gheorghe Hagi la prelungirea contractului cu Farul, el va pleca de la campioana României fără nici un fel de pretenții financiare, singura sumă pe care vor trebui să o plătească qatarezii fiind salariul jucătorului. 

În această privință, se pare că Alibec va încasa suma de un milion de euro pe sezon, în care sunt incluse bonusurile și primele, cu mult peste ce câștiga la Farul Constanța. Atacantul are programată pentru marți vizita medicală, urmând ca apoi să semneze un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. 

Pentru acoperirea postului rămas liber, Hagi este aproape de a-l readuce pe Louis Munteanu. „Regele“ se pare că a făcut o nouă ofertă Fiorentina, care este decisă să îl împrumute din nou pe jucător în condițiile în care este considerat ca nepregătit pentru nivelul impus în Serie A.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233