dobroge.tv

Live

Alibec și Borza, ca și plecați de la Farul

14 august 2023
Publicitate

enis Alibec, principalul marcator al campioanei României în sezonul trecut, a plecat în această dimineață spre Qatar pentru a discuta ultima ofertă de transfer venită pe numele său. Din câte se pare, dacă va semna contractul, Denis Alibec va încasa un salariu de aproximativ 800.000 de euro pe an în Qatar.

Farul Constanța este pe punctul de a-și pierde doi dintre cei mai buni jucători ai echipei. Denis Alibec, principalul marcator al campioanei României în sezonul trecut, a plecat în această dimineață spre Qatar pentru a discuta ultima ofertă de transfer venită pe numele său. Din câte se pare, dacă va semna contractul, Denis Alibec va încasa un salariu de aproximativ 800.000 de euro pe an în Qatar. 

Pe de altă parte, Farul nu s-ar alege cu niciun ban, pentru că Denis Alibec și Gică Hagi au convenit ca atacantul să fie lăsat să plece liber în cazul unei oferte tentante din străinătate. La plecarea spre Qatar, atacantul în vârstă de 32 de ani a declarat că merge întâi să vadă care sunt condițiile de la Al Muaither, echipă nou-promovată în prima ligă. 

Pe lângă Alibec, se pare că și Borza va părăsi pe Farul, însă pentru un transfer tot în Superligă, la Rapid București. Din câte se pare, jucătorul și formația giuleșteană au ajuns la un acord în privința detaliilor contractului, s-au înțeles și cele două cluburi, astfel că mai rămân de făcut vizita medicală și semnarea contractului. 

Potrivit Prosport, Farul va încasa un milion de euro pentru Andrei Borza. De asemenea, clubul lui Gică Hagi păstrează 15% din drepturile federative ale jucătorului. În cazul în care se va materializa, Andrei Borza ar putea apărea pentru prima dată în lotul Rapidului chiar la meciul cu Farul, programat pe 20 august, de la ora 18:15

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233