dobroge.tv

Live

Farul vrea a treia victorie „acasă“

10 august 2023
Publicitate

Farul Constanța numără orele rămase până la startul partidei cu Flora Tallinn din prima manșă a turului al treilea preliminar din Conference League. „Marinarii“ alternează meciurile reușite cu eșecurile în acest debut de sezon spre nemulțumirea lui Hagi, care nu reușește să găsească încă formula câștigătoare. Chiar și așa, campioana României pornește cu prima șansă la victorie în această seară și speră să profite de avantajul terenului propriu pentru a bifa al treilea succes consecutiv pe teren propriu în cupele europene.

Gheorghe Hagi poate scrie o nouă pagină importantă din istoria Farului prin calificarea echipei în grupele Conference League. Până acolo însă mai e cale lungă, iar primul obstacol este Flora Tallinn, campioana Estoniei, pe care „marinarii“ o vor întâlni joi seară în prima manșă a turului trei preliminar al competiției. Constănțenii au un start de sezon neconvingător până în prezent, în care au alternat victoriile cu unele evoluții mulți sub așteptări. Aceasta este practic și principal grijă a lui Gheorghe Hagi, care încă este în căutarea soluțiilor pentru a readuce compartimentul defensiv la forma din sezonul trecut.

Din păcate, Hagi nu are prea mult timp la dispoziție pentru a face acest lucru. Ritmul alert în care trebuie să evolueze în acest start de sezon îi dă mari bătăi de cat atunci când vine vorba de pregătirea echipei. El speră însă ca la finalul partidei cu Flora Tallinn de la Ovidiu să își pătreze invincibilitatea de pe teren propriu și să obțină un avantaj în privința calificării. Farul Constanța-Flora Tallinn, partidă din manșa întâi al celui de-al treilea tur preliminar din Conference League se joacă joi seară, de la ora 20 și 30 de minute, pe arena centrală a bazei de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233