dobroge.tv

Live

Farul joacă în turul trei al Conference League

09 august 2023
Publicitate

Farul Constanța debutează joi seară în turul trei preliminar al Conference League. După ce au eliminat săptămâna trecută campioana Armeniei, „marinarii“ dau piept acum cu Flora Tallinn, câștigătoarea ultimelor ediții în campionatul de fotbal din Estonia. Prima manșă se joacă la Ovidiu, cu începere de la ora 20 și 30 de minute.

Farul Constanța n-are timp de regrete în acest start de sezon, în care este nevoită să evolueze din trei în trei zile. Iar acest lucru se reflectă din plin în rezultatele echipei. „Marinarii“ au fost învinși în weekend de Petrolul Ploiești, la capătul unui meci dramatic, și acum se pregătesc de o nouă confruntare, de data aceasta și mai dificilă. 

La Ovidiu vine campioana Estoniei, Flora Tallinn, pentru prima manșă din turul al treilea preliminar din Conference League. Farul a ajuns în această fază a competiției după ce a eliminat anterior campioana Armeniei, FC Urartu, după două victorii identice, cu scorul de 3-2.

De partea cealaltă, Flora Tallinn se află în plin campionat, ocupând locul secund în clasament, la egalitate de puncte, 51, cu concitadina Levadia. Campionii Estoniei nu traversează însă o formă prea bună, având o singură victorie obținută în cele șase meciuri jucate în ultima lună în campionat și în preliminariile Ligii Campionilor. 

Farul Constanța – Flora Tallinn, contând pentru prima manșă din turul al treilea preliminar al Conference League, se joacă joi seară pe arena centrală a Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, cu începere de la ora 20 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233