dobroge.tv

Live

SUPERLIGA. Petrolul Ploieşti a învins pe Farul Constanţa

06 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Farul Constanța nu mai reușește să își recapete ritmul din urmă cu aproape două luni, când a cucerit în premieră titlul de campioană în Superliga României. „Marinarii“ au suferit din plin și în partida cu Petrolul Ploiești, așa cum au făcut-o în majoritatea partidelor disputate până acum, iar prahoveni n-au stat pe gânduri și au profitat de șansa avută. 

După o primă repriză fără ocazii prea mari de poartă, Petrolul a deschis scorul după o fază la limită, care a avut nevoie de intervenția VAR-ului. Pressingul prahovenilor a mai dat roade o dată, la 20 de minute, când Buzbuchi a fost învins cu un șut de la 30 de metri. Introdus în actul secund, Mateus a redus din diferență la capătul unei faze care nu anunța nimic pe tabela de marcaj, pentru ca în ultimul minut al timpului regulamentar mingea să îl lovească pe Carnat și să se restabilească egalitatea pe tabelă. Și totuși, când nimeni nu se mai aștepta, Petrolul a reușit să mai înscrie o dată după o fază tratată superficial de defensiva constănțenilor. 

S-a încheiat 3-2 pentru Petrolul, care obține astfel o victorie dramatică și ajunge la 5 puncte după patru etape.

După patru etape jucate, Farul ocupă locul al cincilea, cu două victorii și două înfrângeri și cel mai bun atac din campionat, cu 8 goluri, la fel ca liderul FCSB. În următoarea etapă „marinarii“ ar fi trebuit să joace pe teren propriu contra celor de la UTA Arad, însă partida a fost amânată la cererea constănțenilor pentru a fi într-o formă cât mai bună în dubla cu Flora Tallin din preliminariile Conference League.

PETROLUL: Zima - Papp, Meijers, Ţicu – Doua (L. Dumitriu 88), Hanca (Purtic 79), Seto, Jair, Musi (M. Constantin 85) – Z. Petrovic (Irobiso 79), Grozav (Pedro Justiniano 84). ANTRENOR: Florin Pîrvu

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu (Dussaut 79), Larie, K. Boli, Kiki - Artean, Nedelcu (T. Băluţă 80), Grameni (Carnat 64) - Vînă, Rivaldinho (L. Andronache 79), Sali (Mateus Criciuma 64). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Grozav 57, Jair 63, Ţicu 75

Arbitri: George Găman - Ciprian Danşa, Stelian Slabu - Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Bogdan Gheorghe

Observator: Liviu Ciubotariu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233