dobroge.tv

Live

Campioana Farul, învinsă de Poli Iaşi. Hagi: O primă repriză care a fost cea mai slabă pe care am văzut-o eu vreodată! O ruşine!

30 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Farul Constanța a suferit prima înfrângere din actuala ediție de campionat. „Marinarii“ au fost învinși duminică, pe teren propriu, de Poli Iași, cu scorul de 3-1. La finalul partidei, Hagi nu și-a menajat deloc jucătorii și și-a exprimat nemulțumirea față de prestația acestora.

Echipa Poli Iaşi a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia campioană a României, Farul, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

„Toată lumea a văzut! Ce să mai zic, din păcate! Fotbalul nu poate fi jucat doar pe jumătate! O primă repriză care a fost cea mai slabă pe care am văzut-o eu vreodată! O ruşine! O ruşine din partea noastră. Dar probabil semnale erau dinainte, acum am dat cu fundul de pământ. Dacă nu uităm repede că am fost campionii României şi nu trecem iar la treabă, o sa fie greeu de noi. Toţi suntem în evaluare. Astăzi s-au văzut destule defecte. Vom vedea când se va încheia evaluarea, dar suntem foarte mulţi în vestiar. Îmi e greu să îmi explic, acum, la cald, dar vom revedea meciul. Lucrurile au fost în halul în care au fost, trebuie să reflectăm şi vom lua decizii, care trebuie să fie bune pentru club”, a declarat Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul, la finalul meciului.

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu (M. Popescu 46), K. Boli, Diogo Queiros (Andronache 62), Vianna - Artean, N. Popescu (Grameni 46), Vînă – Mateus Criciuma (Benchaib 67), Carnat, Sali (V. Dumitrache 46). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

POLI IAŞI: Ailenei - Martac, Tincu, Katanec, Stefanovici – Jatoba (C. Itu 90+2), A. Roman, Marchioni (Vaşvari 74), Luis Phelipe (A. Dumitru 61) – A. Gheorghiţă (Harrison 46), Vojtus (A. Ciobanu 61). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Vianna 58 / Stefanovic 42, Leo Grozavu 64

Arbitri: Rareş Vidican - Sebastian Gheorghe, Florian Vişan - Cătălin Busi

Arbitri VAR: Adrian Cojocaru - Vladimir Urzică

Observator: Cristian Nica

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233