dobroge.tv

Live

Farul, victorie cu emoții împotriva celor de la FC Urartu. Hagi: „Mai avem mult de muncă”

28 iulie 2023
Publicitate

Farul Constanța a trăit periculos la primul meci disputat în preliminariile Conference League. „Marinarii” s-au impus cu scorul de 3-2 împotriva celor de la FC Urartu, după ce au fost conduși de două ori pe tabela de marcaj. Manșa a doua a turului secund de calificare se joacă săptămâna viitoare în Armenia.

Farul Constanța a început avântat meciul tur cu FC Urartu, din preliminariile Conference League, însă cei care aveau să deschidă scorul au fost oaspeții la mijlocul primei reprize. Din fericire, avantajul armenilor nu a rezistat decât trei minute, pentru că Băluță a restabilit egalitatea prin Băluță, cu largul concurs al portarului advers. La zece minute distanță s-a consumat una dintre cele mai bizare faze ale meciului, în care Hagi le-a transmis elevilor săi să nu facă zid la o lovitură liberă a armenilor de la 30 de metri. Această decizie avea să îi coste pe „marinari”, care s-au văzut din nou conduși pe tabelă după o torpilă trimisă de Zotko. Salvarea primei reprize a venit în minutele de prelungire, când Mazilu a restabilit egalitatea cu un șut tot de la marginea careului.

După revenirea de la cabine, Farul a forțat desprinderea, însă Rivaldinho, introdus la pauză în teren, a ratat câteva ocazii bune de a înscrie. Lovitura decisivă a fost dată până la urmă de elevii lui din nou în minutele de prelungire, când Larie a înscris tot cu un șut de la marginea careului. S-a încheiat 3-2 pentru Farul, care are acum un mic avantaj în lupta pentru calificarea în următoarea fază a Conference League.

„Mai avem mult de muncă la partea defensivă unde încă nu stăm foarte bine, nu toți facem presiunea cum trebuie. Ofensiv nu aș avea foarte multe de comentat. Cred că am făcut lucruri, am avut ocazii multe. Defensiv am avut ocazii, în special în repriza a doua când am schimbat poziția în teren a mijlocașilor și a fost mai bine. Am riscat puțin și era teama de mai multe goluri, dar mai avem de muncă. Mergem acolo să facem un meci cum am făcut cu toate echipele de anul trecut din play-off unde am luptat să arătăm că știm să o facem și să ne calificăm”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Manșa a doua a turului secund preliminar din Conference League este programată pentru săptămâna viitoare, în data de 3 august, la Erevan. Până atunci, „marinarii” vor mai disputa o partidă în Superligă, duminică, împotriva lui Politehnica Iași, pe terenul de la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233