dobroge.tv

Live

Farul, gata de startul în Conference League

27 iulie 2023
Publicitate

Farul Constanța bate din nou la porțile Europei după eliminarea din Liga Campionilor. „Marinarii” debutează astăzi în turul secund al Conference League, împotriva campioanei Armeniei, FC Urartu. În frunte cu căpitanul Ionuț Larie, aceștia speră să facă uitată dezamăgirea suferită în urmă cu o săptămână și să obțină o victorie care să îi netezească drumul spre turul trei preliminar.

Farul Constanța numără minutele rămase până la startul primei manșe din turul al doilea preliminar al Conference League. „Marinarii” speră să profite de avantajul terenului propriu, dar și de susținerea fanilor și să obțină victoria împotriva campioanei Armeniei, FC Urartu. Așa cum a anunțat încă de la conferința de presă, Hagi va alinia în această confruntare cea mai bună garnitură a Farului, din care nu vor lipsi Alibec, Mazilu, Băluță sau Larie, care fie au fost menajați în ultima perioadă, fie s-au confruntat cu diverse probleme de sănătate. Chiar și așa, „marinarii” se așteaptă la un duel echilibrat, în ciuda unui aparent avantaj care figurează în dreptul Farului.

Cred că va fi un duel echilibrat. Nu cred că este vreo favorită. Cred doar că dacă noi ne vom face jocul nostru pe ambele faze, atât ofensiv, cât și defensiv foarte bine, cred că vom câștiga meciul de acasă. Dar dacă nu vom face partea defensivă foarte bine sau partea ofensivă, vom avea probleme”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

Farul Constanța - FC Urartu, din turul al doilea preliminar al Conference League, este programat să se dispute de la ora 20.30 la Ovidiu. Organizatorii au anunțat înaintea partidei că, din cauza ploii care s-a abătut asupra județului Constanța, accesul pe arenă este permis de la ora 18.30, cu umbrele sau pelerine de ploaie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233