dobroge.tv

Live

Farul învinge, dar nu convinge

24 iulie 2023
Publicitate

Farul Constanța a bifat a doua victorie în Superliga României de fotbal. „Marinarii” au învins în weekend pe FC Voluntari cu scorul de 4-1, trei dintre goluri fiind înscrise de căpitanul golgheter, Ionuț Larie, din lovituri de la 11 metri. În ciuda victoriei categorice, Hagi și-a criticat jucătorii, fiind nemulțumit de evoluția unora dintre aceștia.

Farul Constanța a început slab meciul cu FC Voluntari, din etapa a doua a Superligii la fotbal. Demoralizați după eliminarea din preliminariile „Ligii Campionilor” de Sheriff Tiraspol și cu o garnitură formată din jucători care au evoluat mai puțin în acest start de sezon, „marinarii” s-au văzut conduși pe tabela de marcaj după doar zece minute. Merloi a depășit de unul singur apărarea constănțenilor și a șutat imparabil pentru Buzbuchi.

Farul a revenit în joc cu șansă, după o lovitură de 11 metri dictată după consultarea VAR-ului pentru un fault discutabil asupra lui Carnat. Imediat după revenirea de la cabine, ilfovenii puteau trece din nou în avantaj, dar mingea trimisă de Nemec a lovit doar bara. Și cum ocaziile se răzbună, Farul avea să înscrie tot din lovitură de pedeapsă, prin același Larie. În minutul 63, Doru Iordache a avut șansa egalării, dar și de această dată mingea a lovit bara, pentru ca imediat după Vînă să înscrie, ducând scorul la 3-1 pentru Farul.

Scorul final a fost stabilit în minutele de prelungire ale întâlnirii de către Larie, și tot din lovitură de la 11 metri. S-a încheiat 4-1 pentru formația de pe litoral care a bifat astfel al doilea succes din startul acestui campionat. În ciuda acestui succes, Gheorghe Hagi și-a criticat jucătorii la finalul meciului.

Bine că am câștigat meciul, după o prestație destul de slabă, pentru că fotbalul are două faze, chiar dacă cu mingea, din când în când, am făcut niște lucruri bune, fără minge am fost penibili. De-asta am și pierdut cu Sheriff 3-0 pentru că în fotbal nu poți să faci doar o fază. Se pare că lucrurile trebuie reglate cât mai repede, se pare că vestiarul.. unii își doresc și alții cred că sunt în vacanță. Știu că la mare e frumos, dar...”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

După disputarea a doua etape din noul sezon competițional Farul Constanța are punctaj maxim, împărțind primul loc al clasamentului cu CFR Cluj și FCSB. În runda următoare, „marinarii” vor evolua tot pe teren propriu, duminică, împotriva celor de la Politehnica Iași.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233