dobroge.tv

Live

Farul joacă la foc automat

21 iulie 2023
Publicitate

Farul Constanța continuă programul aglomerat din acest debut de sezon și joacă sâmbătă cea de a cincea partidă în toate competițiile în decurs de doar două săptămâni.

După ce au părăsit marți, încă din primul tur, preliminariile Ligii Campionilor la fotbal, „marinarii” revin la confruntările din Superligă. Formația pregătită de Gheorghe Hagi întâlnește pe teren propriu pe FC Voluntari, într-o partidă ce contează pentru etapa a doua a campionatului. Ilfovenii vin pe litoral după un succes obținut pe teren propriu contra lui FC Botoșani, la capătul unei partide pe care au controlat-o aproape în totalitate.

Încercăm după ce s-a întâmplat la ultimul meci în care a fost exprimarea noastră cea mai proastă care putea să fie la meciul cu Sheriff, încercăm de două zile să vorbim, să strângem rândurile, încercăm să găsim cauza și ușor-ușor să ne revenim pentru că nu am fost noi sub nicio formă, atât ofensiv cât și defensiv. Lucrurile trebuie reglate foarte repede și cum jucăm din trei în trei zile sau la patru zile.. vine campionatul, vine un meci acasă cu o echipă care a câștigat prima etapă, care cred că au un moral bun și au câștigat contra Botoșaniului și sperăm să câștigăm”, a declarat Gheoghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

„La fel ca în ultimii ani, am avut meciuri numai grele cu ei, sunt o echipă omogenă, puțin dificilă, dar acasă cu ei ne-am descurcat bine și sperăm să avem același rezultat pozitiv”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

Din păcate, așa cum s-a întâmplat la toate partidele precedente, Hagi nu se va putea baza nici la acest meci de toți jucătorii din lot. Alibec și Nedelcu vor absenta contra ilfovenilor, ei fiind menajați după efortul mare depus în returul cu Sheriff Tiraspol, în condițiile în care nu erau apți 100% pentru o astfel de dispută, care a avut nevoie și de reprize de prelungire.

„Unii au jucat foarte mult, acolo, în deplasare la Sheriff, multe minute care nu erau preconizate, cum a fost la Grameni, să joace atât de mult. Alibec și Nedelcu 100% nu sunt, după aceea restul vom vedea”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Farul Constanța – FC Voluntari, din etapa a doua a Superligii la fotbal, se joacă sâmbătă seară, cu începere de la ora 18.15. În runda inaugurală a noii ediții de campionat, ambele formații au obținut câte o victorie, contra lui Hermannstadt, respectiv FC Botoșani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233