dobroge.tv

Live

„Marinarii” nu pot uita eliminarea din Liga Campionilor

21 iulie 2023
Publicitate

Eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor, dar mai ales prestația din returul de la Tiraspol, i-au marcat profund pentru jucătorii Farului.

Căpitanul Larie spune că singura modalitate de a face uitată eliminarea este un parcurs cât mai lung în Conference League. De partea cealaltă, Hagi n-are timp de lamentări și se așteaptă ca elevii săi să uite cât mai curând partida cu Sheriff.

„Cred ca va mai dura până vom depăși acest moment. Probabil dacă vom ajunge departe în grupele Conference League, poate atunci vom uita acest eșec”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

„Nu, nu trebuie să treacă niciun timp. Trebuie să se regleze imediat. Nu poate să treacă. Lucrurile trebuie reglate imediat: tonusul și spiritul care trebuie să existe, ambiția trebuie să fie, să o arate echipa. Noi nu am arătat deloc, nu am accesat principiile noastre, nu am fost noi. Cea mai proastă variantă care putea să existe și sunt foarte dezamăgit de lucrul acesta, dar nu am ce să fac. Mergem înainte și trebuie să ne revenim cât mai repede pentru că sunt meciuri, meciuri, vin altele care sunt importante și fiecare meci e important și trebuie să-l abordăm așa cum am făcut-o anul trecut, cu mentalitatea de a câștiga”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Marinarii joacă sâmbătă seară în Superligă, contra lui FC Voluntari, iar joi, 27 iulie, vor primi la Ovidiu vizita armenilor de la Urartu, într-o partidă ce contează pentru prima mansă a turului doi preliminar din Conference League.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233