dobroge.tv

Live

Mișcare și relaxare în pași de dans, la malul mării

20 iulie 2023
Publicitate

Mișcare și relaxare în pași de dans, la malul mării. Nisipul fin de pe litoral le-a fost ring de dans tinerilor care au luat parte în această dimineață la cea de-a doua activitate organizată de către Direcția de Sănătate Publică, în parteneriat cu Direcția de Sport. După activitățile sportive desfășurate la Eforie, tabăra de vară s-a instalat pe nisipul fierbinte al plajelor din Mamaia.

„Al doilea eveniment pentru sănătate prin mișcare, unde altundeva decât acolo unde este soare, apă și aer. Exercițiul fizic care înseamnă sănătate astăzi, o oază de mișcare, de lumină și de distracție”, a declarat Mariana Solomon, DJTS Constanța.

„În primul rând mă bucur să ajut acești copii frumoși pentru sportul pe care îl fac și trebuie să-l facă. Întotdeauna am ajutat copii să facă sport pe plajă, încurajez și o voi face în continuare”, a declarat Stere Ardeleanu, operator.

După faptă și răsplată. Cei mici au fost recompensați cu gustări proaspete și sănătoase. Chiar dacă sunt în vacanță, copiii trebuie stimulați și învățați că sportul înseamnă viață. Prin aceste evenimente, organizatorii promovează mișcarea și viața echilibrată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233