dobroge.tv

Live

Farul, măcinată de accidentări

20 iulie 2023
Publicitate

Lipsa unei perioade de odihnă, dar mai ales timpul foarte scurt avut la dispoziție pentru pregătirea noului sezon competițional, își pun tot mai serios amprenta pe lotul Farului. Din cauza programului încărcat, „marinarii” se accidentează pe capete, iar Gheorghe Hagi trebui să improvizeze aproape la fiecare meci pe care îl are de disputat. Problema este cu atât mai mare cu cât Farul a avut parte până acum numai de partide cu o importanță ridicată pentru clubul de la malul mării.

„Prea multe. Prea multe probleme personale. Suntem doar la început de campionat și.. foarte multe accidentări. Nici nu am început bine, de două-trei săptămâni și ba astăzi e lovit, mâine își revine, poimâine e, astăzi nu mai e. Sunt prea multe. Trebuie să strângem rândurile, trebuie să unim iar vestiarul, trebuie să facem niște lucruri care, probabil, ușor-ușor vor veni”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Iar timpul până la următorul meci este și de această dată unul foarte scurt. Sâmbătă seară, Farul evoluează din nou în Superligă, contra lui FC Voluntari, în cadrul etapei cu numărul doi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233