dobroge.tv

Live

Farul fără replică la Tiraspol. Hagi: „Cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră”

19 iulie 2023
Publicitate

Farul Constanța a părăsit în genunchi preliminariile Ligii Campionilor la fotbal. Formația pregătită de Gheorghe Hagi a fost învinsă seara trecută de Sheriff Tiraspol cu scorul de 3-0 la capătul unui joc modest făcut în manșa a doua a turului întâi de calificare în grupele competiției.

Obligate să înscrie după înfrângerea de la Ovidiu, gazdele au început în atac meciul, însă apărarea „marinarilor” a reușit să reziste, spre nemulțumirea jucătorilor antrenați de italianul Bordin. Asta până în prelungirile primei reprize, când insistența lui Luvannor i-a pus pe tava golul marocanului Talal. La zece minute după pauză, a apărut și prima ocazie de gol a Farului, ratată însă incredibil de tânărul Mazilu din postură unu-la-unu cu portarul. După această fază, „marinarii” n-au mai contat în atac, astfel că meciul s-a disputat numai în jumătatea lor.

Cum la finalul timpului regulamentar tabela a indicat același scor ca în tur, s-a trecut la prelungiri, unde jucătorii Sheriff s-au dovedit mai concentrați și n-au mai ratat ocaziile de gol create. S-a încheiat 3-0 pentru campioana Moldovei, care a obținut calificarea în fața unei formații a Farul de nerecunoscut.

„Știam că ne așteaptă un meci foarte greu, în deplasare. Dar, spre surprinderea mea, cred că astăzi s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră. E greu să-mi explic, începând de la faza ofensivă unde cred eu că prima repriză a fost cea mai proastă repriză pe care puteam să o facem. E inexplicabil, temători, fără personalitate. Nu am fost noi, cu toate că am pregătit și am vorbit și întotdeauna spunem asta, că vrem să fim noi tot timpul, să încercăm să ne impunem dar, din păcate, astăzi s-a văzut că nu am avut personalitate”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Chiar dacă a fost eliminată din cursa către grupele Ligii Campionilor, Farul Constanța va continua să joace în cupele europene în acest sezon. „Marinarii” vor evolua în turul doi preliminar al Conference League împotriva armenilor de la Urartu. Aceștia au părăsit competiția după executarea loviturilor de departajare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233