dobroge.tv

Live

Un meci cât o calificare

18 iulie 2023
Publicitate

Farul Constanța este în fața celui mai important meci din startul acestui sezon competițional. „Marinarii” joacă manșa a doua a primului tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, contra celor de la Sheriff Tiraspol.

Trupa pregătită de Gheorghe Hagi pornește cu prima șansă la calificare grație victoriei obținute la Ovidiu, însă managerul tehnic al constănțenilor știe că avantajul este însă unul fragil.

Având în vedere că e returul, primul meci a fost la Constanța, unde cred eu că am făcut un joc foarte bun contra unei echipe mult mai experimentate decât noi pe plan european, am făcut un rezultat foarte bun, nu am luat gol, am marcat. Asta nu vrea să zică că suntem favoriți. Cred că șansele sunt egale în continuare așa cum am plecat de la început. Știm că întâlnim o echipă foarte bună, foarte disciplinată, cu un antrenor care vine din Italia, care practică disciplină și are jucători valoroși”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Noi vom aborda partida la fel, așa cum o facem întotdeauna, și anume să practicăm un fotbal ofensiv, să dominăm, să încercăm să marcăm cât mai mult și să nu primim gol. Așa am jucat mereu, așa am jucat tot sezonul trecut, așa am jucat meciul tur și așa vom juca și mâine”, a declarat Tudor Băluță, Farul Constanța.

Chiar dacă este abia început de sezon, Farul Constanța are deja trei meciuri disputate în trei competiții. Dintre acestea, două au fost câștigate cu scorul de 1-0, în timp ce în Supercupă victoria a revenit lui Sepsi cu același rezultat.

Partida dintre Sheriff Tiraspol și Farul Constanța, contând pentru manșa retur a preliminariilor Ligii Campionilor, se joacă de la ora 20.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233