dobroge.tv

Live

CSM Constanța va juca în Supercupa României

18 iulie 2023
Publicitate

Formația de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Constanța va juca în premieră, în deschiderea noului sezon competițional, în Supercupa României. Elevele pregătite de Alexandru Olteanu vor întâlni în această partidă campioana ultimilor sezoane, Sepsi Sfântu Gheorghe. Anunțul a făcut la sfârșitul săptămâni trecute de Federația Română de Baschet, care a decis totodată și disputării acestei partide.

În acest sens, tocmai pentru că Sepsi a câștigat ambele competiții din sezonul trecut, forul a hotărât ca adversara din Supercupă să fie formația care a terminat pe locul secund în Liga Națională de baschet feminin. În ceea ce privește campionatul, acesta va alinia la start 12 formații, care vor juca într-o singură serie, cu sistem tur-retur și play-off și play-out. În funcție de numărul de echipe înscrise, sistemul poate fi modificat, a mai adăugat Federația Română de Baschet.

Prima etapă este programată pentru data de 30 septembrie. Tot ca o noutate, acest sezon de baschet feminin va avea parte, din nou, de All Star Game. De asemenea, de-a lungul sezonului, echipele vor avea în calendarul de sarcini promovarea baschetului în instituții publice, cel puțin o dată pe lună.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233