dobroge.tv

Live

Farul, victorie și la debutul în Superligă

17 iulie 2023
Publicitate

Farul Constanța și-a luat din plin revanșa față de FC Hermannstadt. Cu o echipă lipsită aproape în totalitate de titulari, Gheorghe Hagi a dat lovitura la Sibiu, acolo unde a suferit o înfrângere drastică în finalul anului trecut.

„Marinarii” s-au impus cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind înscris de Grameni la doar câteva minute după ce a fost introdus în teren pentru prima dată în acest sezon competițional.

Până la marcarea golului, gazdele de la Hermannstadt au controlat cea mai mare parte a partidei, însă Buzbuchi a prins o zi senzațională și s-a opus la toate ocaziile sibienilor.

Sarabanda ratărilor a continuat și după gol, însă din nou goalkeeperul Farului s-a aflat la post și a respins toate mingile trimise spre poartă. Acest lucru a fost remarcat și de Gheorghe Hagi la finalul meciului, recunoscând că elevii să au avut și o doză mare de noroc.

Am avut noroc. Eu zic că au jucat bine, au avut ocazii, ne-au pus în dificultate, s-a văzut că sunt mult mai omogeni ca noi. Eu am venit cu o echipă, ați văzut, total schimbată de anul trecut, jucătorii mai au nevoie de timp să se adapteze, să intre în jocul nostru, principiile noastre și trebuie să le dăm timp, au și ei circumstanțele lor și două săptămâni sunt prea puține. Dar ce-mi doresc eu și cum trebuie să jucăm noi.. Dar e ok, e fantastic că am câștigat pentru că anul trecut am luat patru”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Grație acestei victorii, Farul a bifat deja al doilea succes în trei partide disputate în toate competițiile în noul sezon competițional. Pentru „marinari” urmează acum o altă partidă dificilă, returul de marți, cu Sheriff Tiraspol, din preliminariile Ligii Campionilor la fotbal.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233