dobroge.tv

Live

Hagi: Mergem la Sibiu să luăm cele trei puncte

14 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

A sosit vremea revanșei pentru Farul Constanța. După ce au jucat Supercupa României și prima manșă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor, „marinarii“ debutează sâmbătă seară și în noua ediție a Superligii. Farul joacă tocmai la Sibiu, contra lui Hermannstadt, formație împotriva căreia n-a reușit să marcheze nici un gol în sezonul trecut. Mai mult decât, la finalul anului trecut, la Sibiu, elevii lui Gheorghe Hagi au suferit o înfrângere categorică, cu scorul de 4-0. Din cauza programului aglomerat, managerul tehnic a decis să menajeze nu mai puțin de opt titulari pentru această partidă.

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa merge la Sibiu să ia cele trei puncte chiar dacă nu vor face deplasarea opt jucători care au fost titulari miercuri, cu Şerif Tiraspol, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

“Prima etapă jucăm la Sibiu, unde cred că am întâlnit anul trecut echipa care, din păcate, nu am reuşit să marcăm niciun gol în ambele meciuri. Un meci foarte greu, la ei am şi pierdut clar, au jucat mult mai bine ca noi şi cred eu că din ce a fost anul trecut acum trebuie să începem să încercăm să pregătim lucrurile aşa cum trebuie pentru a merge acolo, să marcăm şi, bineînţeles, să ne întoarcem în Constanţa cu cele trei puncte.

Acasă au rămas opt jucători, cei care aveau nevoie mai mult de odihnă, mult mai multă decât ceilalţi. Trei jucători, Artean, Larie şi cu Rivaldinho vin cu noi, completând cu ceilalţi băieţi care au jucat mai puţin şi trebuie să le dăm şi lor minute, pentru că marţi avem o călătorie. Prima oară avem o călătorie destul de lungă la Sibiu şi după aceea meciul în deplasare de la Tiraspol, unde trebuie să facem tot posibilul să trecem”, a transmis antrenorul Farului, citat de news.ro.

Hagi a mai declarat că Farul nu este obişnuită să joace în cupele europene, să ai partide din trei în trei zile.

“V-am zis că vom avea două luni şi jumătate dificile, poate cele mai dificile de când suntem noi. Farul nu a fost obişnuită să fie în cupele europene, să joace din trei în trei zile. Farul nu e CFR-ul, nu e FCSB-ul, nu e Dinamo sau Craiova, cluburi mari care au jucat în cupele europene, care ştiu care sunt lucrurile, care au experienţa asta europeană. (…) Am jucat cu Şerif, care cred eu că e o echipă foarte, foarte experimentată, care câştigă titlul în ultimii nu ştiu câţi ani în Republica Moldova, care are în lot 23 de jucători străini, nu ştiu câţi jucători în echipa naţională au. Dar am arătat că şi noi suntem buni, cei care am fost am trecut, suntem foarte buni, numai că nu îi avem pe toţi. Pe cei nou veniţi îi adaptăm şi împreună, la un moment dat, să avem o echipă foarte bună”, a precizat Hagi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233