dobroge.tv

Live

Farul și Sepsi dau startul noului sezon

07 iulie 2023
c
Publicitate

Farul Constanța are șansa de a câștiga un nou trofeu important în istoria clubului. „Marinarii“ debutează sâmbătă seară, la Ploiești, în mod oficial în noul sezon competițional. Campioana României va întâlni câștigătoarea Cupei, Sepsi Sfântu Gheorghe, în Supercupa României la fotbal.

După numai aproape o lună de pauză, fotbalul românesc ia startul într-un nou sezon competițional. Campioana Farul Constanța și câștigătoarea Cupei, Sepsi Sfântu Gheorghe, dispută sâmbătă seară prima partidă a noii stagiunii, Supercupa României. Ambele formații speră să își adauge un nou trofeu în palmares și a debuta astfel cu moralul ridicat în noua stagiune.

Din păcate, „marinarii“ nu au excelat în perioada de pregătire din această vară. Din cele cinci partide de verificare disputate în cantonamentele din Poiana Brașov și Polonia, elevii pregătiți de Gheorghe Hagi n-au reușit să de câștige decât una și aceea împotriva nou promovatei Poli Iași, cu scorul de 1-0. În celelalte confruntări, Farul a înregistrat o remiză și trei înfrângeri. 

Constănțenii au însă și o explicație pentru aceste rezultate. Absența titularilor pe întreaga campanie de pregătire și încercarea lui Gheorghe Hagi de a-i integra în echipă pe noii veniți și-au spus din plin cuvântul. În ceea ce privește confruntările directe dintre cele două formații, Farul are un avantaj moral în fața covăsnenilor, reușind să se impună în patru din cele șapte meciuri de până acum. 

De partea cealaltă, echipa antrenată acum de Liviu Ciobotariu nu a reușit să câștige decât de două ori, în timp ce un meci s-a terminat la egalitate. Ediția din acest an a Supercupei României la fotbal va avea loc la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”, sâmbătă, cu începere de la ora 20.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233