dobroge.tv

Live

Final de pregătire pentru Farul

03 iulie 2023
Publicitate

Farul Constanța a încheiat duminică seară și cel de-al doilea cantonament din această vară. „Marinarii“ au disputat ieri încă două partide de verificare, ambele pierdute, și se întorc din Polonia cu zece goluri înscrise și doar unul înscris. Sâmbătă, la Ploiești, Farul joacă primul meci oficial al noului sezon, Supercupa României, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Lipsită de aportul a nu mai puțin de nouă jucători de bază, Farul Constanța a pierdut toate cele trei partide amicale programate în cantonamentul din Polonia. 

Duminică, în ultima zi de pregătire, Gheorghe Hagi și-a testat jucătorii în două partide de verificare, împotriva cehilor de la Banik Ostrava și polonezilor de la Warta Poznan. Din păcate pentru formația pregătită de Gheorghe Hagi, ambele confruntări au fost pierdute, cu scorul de 5-0, respectiv 3-0, astfel că Farul a încheiat cantonamentul cu 10 goluri primite și doar unul înscris.

În cantonamentul din Polonia, Farul nu a avut la dispoziţie nu mai puţin de nouă jucători importanţi: Alibec, T. Băluţă, Larie, M. Popescu, Grameni, Mazilu, Borza, Kiki şi Mateus. 

Pentru perioada următoare, Gheorghe Hagi va continua pregătirile la Ovidiu, urmând ca sâmbătă să evolueze la Ploiești, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în Supercupa României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233