dobroge.tv

Live

CSM, victorie pe linie în Liga Națională

CSM, victorie pe linie în Liga Națională
03 iulie 2023
Publicitate

CSM Constanța a încheiat cu victorii pe linie prima parte a Ligii Naționale de rugby. Formația pregătită de Nicolae Mocanu a câștigat duminică și partida restantă cu Bucovina Suceava, la capătul unui meci în care s-au înscris nu mai puțin de 12 eseuri. S-a încheiat 78 la 8 pentru constănțeni, care se pregătesc acum de partea a doua a campionatului.

CSM Constanța și-a continuat duminică parcursul fără greșeală din prima parte a Ligii Naționale de rugby. Formația pregătită de Nicolae Mocanu s-a impus în fața celor de la Bucovina Suceava, într-o partidă restanță a campionatului, cu scorul de 78 la 8. 

În ciuda diferenței mari de scor, prima parte a partidei s-a disputat sub semnul echilibrului. Tocmai din acest motiv, desprinderea pe tabelă s-a produs abia înaintea pauzei, când constănțenii au intrat la cabine cu avans de 4 puncte, scor 12 la 8. În actul secund, rugbyștii CSM-ului s-au dezlănțuit și au înscris eseuri pe bandă rulantă, terminând partida cu un avans de 70 de puncte.

În urma acestui rezultat, CSM Constanța a încheiat grupa a treia a Ligii Naționale pe primul loc, cu 6 victorii din tot atâtea meciuri, 27 de puncte și esaveraj 225-71. Pentru rugbyștii pregătiți de Nicolae Mocanu urmează acum câteva zile de pauză, după care se vor relua pregătirile pentru partea a doua a campionatului, care va începe în luna august.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233