dobroge.tv

Live

Farul a pierdut primul amical din Polonia

30 iunie 2023
Publicitate

Farul Constanța a suferit prima înfrângere din perioada de pregătire. „Marinarii“, lipsiți de nu mai puțin de zece jucători de bază, au cedat cu 2-1 meciul amical disputat aseară în Polonia, contra lui Pogon. Farul va mai juca două meciuri amicale în cel de-al doilea cantonament al verii, pe 2 iulie, cu cehii de la Banik Ostrava, respectiv cu polonezii de la Warta Poznan.

După o victorie și o remiză obținute în cantonamentul din Poiana Brașov, Farul Constanța a disputat joi seară primul meci de verificare din stagiul efectuat în Polonia. 

Lipsiți de aportul a nu mai puțin de zece jucători care fie au fost lăsați să se odihnească, fie se confruntă cu probleme medicale, „marinarii“ au cedat contra celor de la Pogon cu scorul de 2-1. Toate golurile au fost înscrise în prima repriză, reușita formației pregătite de Gheorghe Hagi aparținându-i brazilianului Rivaldinho. Acesta a marcat astfel pentru a doua oară de la revenirea la Constanța. 

De partea cealaltă, Pogon reprezintă una dintre echipele tari ale campionatului Poloniei, terminând pe locul 4 în ediția trecută de campionat, și care va evolua în Conference League.

Hagi a folosiţi toţi jucătorii aflaţi în acest stagiu de pregătire, foarte mulţi jucători U21, unii chiar născuţi în 2005, 2006 sau 2007. Farul va mai juca două meciuri amicale în Polonia, pe 2 iulie, cu cehii de la Banik Ostrava, respectiv cu Warta Poznan.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233