dobroge.tv

Live

Schimbări și la echipa de fete a CSM-ului

29 iunie 2023
Publicitate

Numirea unui nou antrenor la cârma echipei de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Constanța produce efecte și la nivelul formației feminine. Rămasă fără tehnician după plecarea Tatiannei Gallova, vicecampioana României va fi pregătită în sezonul viitor de Alexandru Olteanu, care va continua astfel să contribuie la dezvoltarea baschetului de la malul mării.

Înlocuit de Dan Fleșeriu la conducerea echipei de baschet masculin a lui CSM Constanța, Alexandru Olteanu va continua să pună umărul la dezvoltarea acestui sport la nivel local. Din sezonul care urmează el o va înlocui pe Tatianna Gallova în funcția de antrenor principal al echipei feminine a clubului. El va fi ajutat de Alina Șerban, care va îndeplini funcția de antrenor secund. 

De altfel, Olteanu a debutat pe banca tehnică a unei echipei de fete, cu ocazia Cupei Federației la Baschet Feminin, sezonul 2022-2023. Echipa constănțeană a câștigat trofeul competiției aflate la prima ediție, astfel încât viitorul sună bine pentru formația care a încheiat pe doi în Liga Națională de baschet feminin. 

Pe lângă toate acestea, cu Alexandru Olteanu în staff-ul tehnic, Constanța a dominat competițiile de baschet 3×3, atât la masculin cât și la feminin, unde echipele de la malul mării au câștigat competițiile Cupa României 3×3 și Cupa Ligii Naționale 3×3. Sub conducerea sa, CSM Constanța a fost singura echipă prezentă la un turneu World Tour 3×3 în ultimii ani, competiție mondială în care România nu mai fusese reprezentată de cel puțin șapte ani. 

Alături de Alexandru Olteanu, la mijlocul acestei săptămâni a fost anunțată și co-optarea în lot a Gabrielei Irimia, care a ajuns la un acord cu CSM Constanța și va juca în următorul sezon la malul mării. Ea este considerată drept una dintre cele mai experimentate jucătoare din Liga Națională, componentă a naționalei României, atât în baschetul 5 la 5, cât și 3x3. 

Prezentă în campaniile României de calificare la Eurobasket cât și în turneele majore la care tricolorele au participat, Gabriela Irimia a debutat în Liga Națională în 2012 cu Olimpia București, de atunci făcând parte din echipe precum Olimpia Brașov, CS Universitatea Cluj, CSM Târgoviște și Rapid București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233