dobroge.tv

Live

Se schimbă liniile la CSM Constanța

Se schimbă liniile la CSM Constanța
28 iunie 2023
Publicitate

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Constanța are începând de astăzi un nou antrenor principal. După ani de zile în care a antrenat pe BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu va prelua conducerea băncii tehnice a trupei de pe litoral. El este considerat drept unul dintre cei mai experimentați antrenori români din Liga Națională și totodată unul dintre antrenorii cu cele mai lungi mandate la echipele antrenate. Tot astăzi a fost anunțat și primul transfer în vederea noului sezon competițional.

CSM Constanța vrea să devină o forță nu doar în baschetul feminin, ci și în cel masculin. Pentru asta, formația de la malul mării pregătește o schimbare radicală, începând de la banca tehnică și terminând cu jucătorii. 

La mijlocul acestei săptămâni, în prezența directorului general al CSM Constanța, Andrei Tapleș, fost prezentat noul antrenor al echipei de baschet masculin și, totodată, și primul transfer realizat în mandatul acestuia. 

După ani de zile în care a antrenat pe BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu a acceptat provocarea lansată de CSM Constanța și a preluat conducerea băncii tehnice a trupei de pe litoral. El este considerat drept unul dintre cei mai experimentați antrenori români din Liga Națională și totodată unul dintre antrenorii cu cele mai lungi mandate la echipele antrenate. În cariera sa, tehnicianul sibian a mai antrenat pe CSM Satu Mare și pe CSM Târgoviște în Liga Națională de baschet feminin, pentru ca din 2015 să își îndrepte atenția către baschetul masculin, pregătind pe CSU Sibiu, între 2015 și 2021, și pe Dinamo București. 

Alături de el, miercuri a fost prezentat și Rolland Török,primul transfer pe care CSM Constanța îl realizează pentru a-și întări lotul în sezonul 2023/2024. Jucător cu prezențe în naționala Românei, campion al României, câștigător al Cupei României și de trei ori al SuperCupei României, el mai are în palmare și câteva prezențe în FIBA Europe Cup. De-a lungul carierei sale, Rolland a mai evoluat în Liga Națională de bashet masculin pentru CSM Oradea, U-BT Cluj și BC CSU Sibiu. În ultimul sezon, el a evoluat în tricoul lui CSO Voluntari, pentru care a bifat 65 de prezențe și cu care a obținut argintul în întrecerea internă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233