dobroge.tv

Live

Aur și bronz pentru tenisul de masa

28 iunie 2023
c
Publicitate

Bernadette Szocs este noua regină a Europei în tenisul de masă! Românca a câștigat aseară medalia de aur în proba de simplu din cadrul Jocurilor Europene ce au loc în Polonia, la Cracovia - Malopolska. Constănțeanca Eliza Samara a urcat și ea pe podium, reușind să termine concursul pe locul al treilea și câștigând astfel medalia de bronz. Ambele jucătoare sunt antrenate de ani buni de Viorel Filimon, cel care se ocupă și de destinele secției de tenis de masă din cadrul CSM Constanța.

Jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs a câştigat marți seară medalia de aur în proba feminină de simplu din cadrul Jocurilor Europene de la Cracovia – Malopolska, după ce a învins-o în finală pe Xiaoxin Yang, cu scorul de 4-3 la seturi. Românca a avut nevoie de aproape o oră pentru a se impună în marea finală a probei, după ce a reușit să revină de la 3-1 pentru jucătoarea din Monaco. 

Tot marţi, Eliza Samara a cucerit medalia de bronz în proba feminină de simplu, după ce a învins-o pe poloneza Natalia Bajor. 

În aceste condiții, România a obţinut trei medalii la tenis de masă la Jocurile Europene din Polonia, aur prin Bernadette Szocs, bronz prin Eliza Samara şi perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs la dublu mixt.

Atât Bernadette Szocs, cât și Eliza Samara sunt antrenate de ani buni de Viorel Filimon, cel care ocupă de mai bine de un an și funcția de antrenor a secției de tenis de masă din cadrul Clubului Sportiv Municipal Constanța.

Palmaresul României la tenis de masă la Jocurile Europene înaintea ediţiei din Polonia era de două medalii de argint, ambele la Minsk în 2019, la echipe feminin şi dublu mixt. Bilanţul României la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska a ajuns la 11 medalii, trei de aur, trei de argint şi cinci de bronz.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233