dobroge.tv

Live

Farul, victorie și egal la finalul cantonamentului

23 iunie 2023
Publicitate

Rivaldihno a debutat cu gol la revenirea sub comanda lui Gheorghe Hagi. Atacantul brazilian și-a trecut numele pe lista marcatorilor în singura victorie obținută de Farul în triunghiularul din Poiana Brașov, disputat în compania celor de la Politehnica Iași și FC Brașov.

Vineri, „marinarii” au învins cu 1-0 nou-promovata în Superligă, pentru ca în a doua partidă, contra formației gazdă, să termine la egalitate, scor 1-1. În acest meci, golul elevilor lui Gheorghe Hagi a fost înscris de Grosu.

Potrivit regulamentului agreat de toate cele trei echipe, s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare câte o repriză cu durata de 45 de minute. Cu acest triunghiular primul stagiu de pregătire al „marinarilor” s-a încheiat, ei urmând să revină doar pentru câteva zile la Constanța.

De pe 26 iunie și până pe 3 iulie, Farul va efectua al doilea stagiu de pregătire, în Polonia, la Opalenica, unde se vor disputa patru jocuri de verificare. Acestea au fost programate câte două în zilele de 29 iunie, contra lui Korona Kielce și Pogon, și 2 iulie, contra lui Banik Ostrava și Warta Poznan.

Primul meci oficial al campionilor din Superligă va avea loc la 8 iulie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în Supercupa României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233