dobroge.tv

Live

Farul a mai transferat doi jucători

21 iunie 2023
Publicitate

Farul Constanța transferă pe bandă rulantă! Formația pregătită de Gheorghe Hagi a anunțat astăzi încă două achiziții, făcând ca numărul jucătorilor nou veniți în această vară să ajungă la 8. Diogo Queiros și Zorhan Bassong sunt ultimele transferuri, ambii cu o vastă experiență internațională.

Gheorghe Hagi pare mai preocupat ca niciodată de linia defensivă în această vară. Managerul tehnic al Farului Constanța a adus la echipă doi apărători, iar miercuri a mai transferat doi. Primul dintre aceștia este Zorhan Bassong, un fundaș stânga de origine canadiană, dar care și-a făcut junioratul în Belgia, iar în ultimul sezon a evoluat pentru FC Argeș. În vârstă de 24 de ani, el a mai jucat în cariera sa pentru Mouscron, Anderlecht și Cercle Brugge, dar și pentru reprezentativa sub 19 a Belgiei, precum și pentru cea sub 23 de ani a Canadei.

„Am ales Farul pentru că îmi place proiectul, îmi place cum joacă. Formează una dintre cele echipele foarte, foarte bune din România și am venit aici pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor pe care clubul și le-a propus pentru viitor”, a declarat Zorhan Bassong, Farul Constanța.

Alături de Bassong, Farul a anunțat și aducerea unui jucător crescut de FC Porto. Diogo Queiros evoluează pe postul de fundaș central și are la doar 24 de ani un palmares de invidiat. El este câștigător al Youth League cu formația portugheză în 2019, dar și campion european U19 și U17 cu naționala Portugaliei. De asemenea, Queiros a fost căpitanul reprezentativelor U15, U16, U17, U19, U20 și U21 ale Portugaliei, iar în cariera sa a mai evoluat pentru FC Porto, Mouscron, Famalicao și Real Valladolid.

„Cred că este un club care a crescut foarte mult în ultimii ani și cu care mă identific. Cred că avem aceeași mentalitate și sper să fie o alegere bună și o oportunitate pentru mine. Cine nu își dorește să vină la echipa campioană? Cred că este un club mare și sper că vom reuși să câștigăm încă un trofeu în acest an”, a declarat Diogo Queiros, Farul Constanța.

Ambii jucători au ajuns deja în cantonamentul Farului din Poiana Brașov și au început pregătirile sub comanda lui Gheorghe Hagi. Vineri, Farul Constanța, Poli Iași și FC Brașov se vor întâlni într-un triunghiular la baza sportivă Campo Verde din Ghimbav. Vor fi „meciuri” de câte 45 de minute, astfel că fiecare echipă va bifa 90 de minute în acest triunghiular.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233