dobroge.tv

Live

Farul Constanța și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

20 iunie 2023
Publicitate

Farul Constanța a intrat de marți, în mod oficial, în febra meciurilor de Champions League. „Marinarii” au trăit cu emoții tragerea la sorți din primul tur preliminar al întrecerii, mai ales că posibilii adversari au fost unii net superiori ca valoare. Iar de ceea ce le-a fost frică nu au scăpat, aceștia urmând să întâlnească la debutul în cupele europene pe moldovenii de la Sheriff Tiraspol, o formație cu destulă experiență în competiția supremă intercluburi.

„O echipă destul de dificilă, ținând cont de ultimii ani în Cupele Europene. Au făcut meciuri bune, dar mergem încrezători. O să jucăm acasă în primul meci și sperăm să facem un meci bun, ținând cont de anul trecut, când am avut destul de multe meciuri acasă cu victorie și la rând, învingători. Sperăm să menținem această linie și cu siguranță vom juca la victorie”, a declarat Mihai Popescu, Farul Constanța.

„Întâlnim o echipă foarte bună, care a demonstrat în Europa în ultimii ani că au un lot bun, majoritatea format din străini, cu jucători buni. Îi vom analiza foarte bine și mai avem timp să ne pregătim pentru a le ține piept și a trece de ei. Și anul trecut au evoluat foarte bine și acum noi ani în grupele Champions League și acum trei ani tot în grupele Champions League, deci o echipă mai experimentată ca noi pentru că noi, în ultimii ani, nu am fost în Europa. Dar, nu trebuie să fie acesta un dezavantaj, trebuie să luăm primul meci mai ales, să-l pregătim foarte bine și să începem cu dreptul pentru că, părerea mea, acest tur este cam cel mai important”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

Potrivit programului competițional, primul meci se va juca la Ovidiu, pe 11 sau 12 iulie, iar returul în Republica Moldova, pe 18 sau 19 iulie, aceste date urmând a fi stabilite ulterior.

Sheriff Tiraspol a fost înființată pe 4 aprilie 1997, iar de atunci a câștigat de 20 de ori campionatul în Republica Moldova. Echipa este antrenată în prezent de italianul Roberto Bordin.

Moldovenii au reuşit câteva rezultate extraordinare în ultimii ani în cupele europene. În sezonul 20212-2022, au ajuns în grupele Champions League după ce le-au eliminat pe Steaua Roşie Belgrad şi pe Dinamo Zagreb, iar în grupe au înregistrat victorii cu Şahtior Doneţk şi cu Real Madrid.

Miercuri, de la ora 15.00, va avea loc tragerea pentru meciurile din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, în care se califică învingătoarele din turul întâi preliminar. Învinsele din dubla manșă vor juca apoi în turul doi preliminar al Conference League, iar tragerea la sorți pentru această fază va avea loc tot miercuri, 21 iunie, de la ora 14.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233