dobroge.tv

Live

Hagi a ''sunat'' adunarea la Farul

15 iunie 2023
Publicitate

S-a terminat vacanța la Farul Constanța! „Marinarii“ s-au reunit astăzi după aproape trei săptămâni de vacanță, prilej cu care au făcut și vizita medicală obligatorie înaintea fiecarui sezon competițional. După amiază, cu toții au plecat spre Poiana Brașov, pentru primul cantonament la verii.

Jucătorii Farului s-au odihnit pe „fugă“ în această vară! După ce au câștigat în premieră titlul de campioni, „marinarii“ au avut parte doar de aproape trei săptămâni de pauză pentru a-și reîncărca bateriile după un sezon foarte solicitant. 

Gheorghe Hagi a sunat joi dimineață adunarea, astfel că fotbaliștii constănțeni, în frunte cu căpitanul Ionuț Larie, s-au prezentat pentru vizita medicală obligatorie desfășurată la începutul fiecărui sezon competioțional.

De la reunire au lipsit motivat internaționalii Denis Alibec, Marian Aioani, Tudor Băluță, Louis Munteanu, David Kiki, Constantin Grameni, Adrian Mazilu și Andrei Borza, care n-au avut deloc parte de vacanță, aflându-se la acțiunile loturilor reprezentative de seniori și tineret ale României. De asemenea, au fost prezenți și primele achiziții din această perioadă, Rivaldinho și Nicolae Carnat. 

Imediat după vizita medicală, lotul de 30 de jucători și staff-ul tehnic au plecat spre Poiana Brașov, acolo unde este programat primul cantonament din această vară. După stagiul de pregătire montan, unde vor disputa și o serie de partide amicale, „marinarii“ vom merge în Polonia, pentru un nou cantonament.

 Pe 8 iulie, Farul are programat primul meci oficial, Supercupa României, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233