dobroge.tv

Live

Turneu internațional de judo la Constanța

14 iunie 2023
Publicitate

Constanța redevine în acest weekend principalul pol de interes pentru judo-ul juvenil din România. Peste 100 de copii din județul Constanța, dar și din Republica Moldova și Ucraina, vor participa, începând de vineri, la întrecerile organizate în cadrul Cupei „Pantheon“. Competiția face parte dintr-un proiect mai amplu desfășurat de clubul de la malul mării, intitulat „Judo – Sport și educație“.

Club Sportiv Pantheon Constanța demarează începând din acest weekend proiectului „Judo-sport și educație“, care are ca principal scop orientarea tinerilor către mișcare. Prima acțiune organizată în cadrul proiectului va avea loc în acest weekend, când se va desfășura Cupa Pantheon la judo. La startul întrecerii se vor alinia tineri judoka, băieți și fete, care se vor întrecere la categoriile de vârstă U13 și U15.

Potrivit programului, duelurile vor avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 10, în Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța. Pe lângă Cupa „Pantheon“ la judo, în cadrul proiectului „Judo – Sport și educație“ vor mai fi organizate alte două cupe, respectiv „Black Sea Judo Cup“, la începutul lunii septembrie, și Cupa „Centura Albă“ la judo, la mijlocul lunii noiembrie. Proiectul „Judo – Sport și educație“ este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233