dobroge.tv

Live

Simona Halep este alături de ''marinari''

19 mai 2023
Publicitate

Fotbaliștii Farului primesc încurajări din toate direcții înaintea partidei cu FCSB, din penultima etapă a campionatului. Chiar dacă în prezent traversează o perioadă incertă din cauza suspendării pe care a primit-o din partea WTA, Simona Halep și-a transmis susținerea față de Farul și Gheorghe Hagi. 

Fostul număr unul mondial le-a transmis „marinarilor“ prin intermediul unei postări în mediul online că știe cum este să joci o finală, cât de emoţionant şi stresant poate fi asta, dar și cât de mult au muncit aceștia pentru a ajunge în acest moment. 

„Eu vă susţin de la distanţă şi prin tatăl meu, care nu lipseşte niciodată de la meciurile voastre, vă trimit toată energia bună. Farul Constanţa, sunt cu voi!“, a fost mesajul Simonei Halep pentru fotbaliștii Farului. 

Stere Halep, tatăl Simonei, este un mare microbist. El a și jucat fotbal, în tinerețe, la Săgeata Stejaru, iar în 1985 a dat probe la Farul Constanța, însă transferul nu s-a materializat. Chiar și așa, el este nelipsit de la meciurile „marinarilor“.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233