dobroge.tv

Live

Farul poate câștiga titlul la Craiova

12 mai 2023
Publicitate

Farul Constanța vrea să bifeze sâmbătă primul succes în deplasare din acest play-off și să mai facă un pas spre primul titlu din istorie. „Marinarii” joacă pe „Ion Oblemenco” din Craiova, împotriva Universității, în cadrul rundei cu numărul opt din această fază a competiției. Înaintea confruntării din Bănie, formația pregătită de Gheorghe Hagi este pe primul loc, cu 46 de puncte, la trei lungimi în fața principalei urmăritoare, FCSB.

Farul Constanța se îndreaptă încet, dar sigur către primul titlu de campioană din istoria clubului. Cu trei etape rămase de disputat din această ediției a Superligii, formația de pe litoral conduce clasamentul și în cazul unei victorii în această rundă și un joc bun al rezultatelor, poate obține cuceri prețiosul trofeu. Pentru ca asta să se întâmple, „marinarii” trebuie să se impună în primul rând în meciul pe care îl au ei de disputat împotriva Universității Craiova, în cadrul etapei a opta a play-off-ului Superligii. Ultima vizită în Bănie s-a terminat prost pentru elevii pregătiți de Gheorghe Hagi, care au pierdut incredibil după ce au condus cu 3-1 pe tabela de marcaj.

„Regele” știe că adversarul este unul redutabil, mai ales că oltenii nu au renunțat la gândul că ar putea termina pe podium, însă speră să găsească soluțiile pentru a-i desface apărarea.

„Un meci în deplasare cu o echipă cu un lot foarte bun, cu o echipă care e în formă, care în toate meciurile pe care le-a jucat cu toate echipele a arătat că e foarte foarte competitivă. E o provocare mare pentru noi, o deplasare dificilă. Știm bine cu toții din România spiritul oltenesc care e” a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Lupta este foarte strânsă în acest final de campionatul, Farul având trei puncte în fața principalei contracandidate la titlu, FCSB. În precedentele confruntări din acest sezon, „marinarii” au obținut două victorii, ambele pe teren propriu, în timp ce oltenii au câștigat pe „Ion Oblemenco” într-o partidă de tristă amintire pentru constănțeni.

Universitatea Craiova – Farul Constanța, meci din cadrul etapei a opta a play-off-ului Superligii, se joacă sâmbătă seară, cu începere de la ora 21.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233