dobroge.tv

Live

Hagi nu vrea să facă calcule

09 mai 2023
Publicitate

FCSB a câștigat aseară disputa cu Sepsi, în ultima partidă a etapei a VII-a a play-off-ului Superligii, cu scorul de 3-1, astfel că deznodământul campionatului se amână cu cel puțin o săptămână. În urma acestui rezultat, Farul a rămas cu trei puncte avans în fruntea clasamentului și se pregătește pentru confruntarea cu Universitatea Craiova. Cele două formații se vor afla față în față sâmbătă seară, pe stadionul Ion Oblemenco.

Farul Constanța a făcut instrucție cu Rapid București, însă lupta pentru titlu în Superligă este departe de a fi încheiată. După succesul FCSB-ului în fața lui Sepsi, „marinarii” au rămas din nou cu trei puncte avans în fruntea ierarhiei și sunt încă la „mâna” lor în lupta pentru titlu. Doar trei etape au mai rămas până la finalul campionatului, astfel că presiunea este uriașă pe umerii tuturor celor implicați.

„Pentru noi, fiecare meci în parte.. Avem meci la Craiova, trei puncte, un meci important. Le luăm așa și vom vedea. Nu ne gândim mai departe. Suntem acolo, suntem pe primul loc și asta e”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

La sfârșitul săptămâni este programată o nouă etapă în play-off-ul Superligii, la finalul căreia se poate stabili numele noii campioane a României. Farul Constanța joacă sâmbătă seară în deplasare, pe terenul Universității Craiova, în timp ce FCSB primește vizita campioanei României, CFR Cluj, într-un meci care poate tranșa, de asemenea, lupta pentru locul secund.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233