dobroge.tv

Live

Farul a „deraiat” Rapidul

08 mai 2023
Publicitate

Farul Constanța a „deraiat” Rapidul sâmbătă la Ovidiu. Trupa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu un incredibil 7-2 în fața giuleștenilor, lăsându-l fără replică pe Adrian Mutu. Omul meciului a fost de departe Denis Alibec, atacantul „marinarilor” reușind o triplă și un gol de generic. În urma acestui succes, Farul este acum la șase puncte față de principala contracandidată la titlu, FCSB, care joacă împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Farul Constanța a făcut meciul sezonului sâmbătă seară, contra Rapidului, în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii. „Marinarii” au deschis scorul încă din minutul trei al partidei, prin Denis Alibec, din lovitură de la 11, iar până la pauză au făcut 4-0 spre surprinderea întregii asistențe. Formația pregătită de Adrian Mutu, care venea după două victorii împotriva lui CFR și FCSB, n-a găsit soluțiile nici după revenirea de la cabine, astfel că Farul și-a continuat recitalul. Denis Alibec cu o triplă și Munteanu și Băluță cu câte o dublă în cont au făcut ca la final tabela să indice un incredibil 7-2 pentru formația pregătită de Gheorghe Hagi.

După meci, Adrian Mutu abia dacă și-a găsit cuvintele pentru a putea explica jocul foarte slab al elevilor săi, în timp ce Hagi s-a declarat satisfăcut de absolut toți jucătorii săi.

„Haideți să spunem că pe lângă faptul că Farul are calitate și jucători care fac diferența, mi-au mai oferit și mie cadouri. O seară în care lor le-a ieșit tot și nouă nimic. Nu avem ce să spunem. Din orice unghi ai privi această seară, e o seară de coșmar și rezultatul spune totul”, a declarat Adrian Mutu, antrenor Rapid București.

„Toți jucătorii am fost fantastici, toți. Atacanții pentru mine au făcut meciul cel am bun al lor, din orice punct de vedere, mai ales din faptul că faza defensivă la noi începe de la atacanți, trebuie să facă o presiune foarte bună. 90 de minute au făcut presiune toți care au încercat și au făcut-o bine. De aceea cred că Rapidul a suferit foarte tare. Susținuți de mijlocași, de patru fundași care s-au apărat foarte bine și au câștigat duelurile. Am făcut ce trebuie. Ofensiv i-am desfăcut, am făcut jocul nostru, am exploatat zonele care trebuia și, cred eu, jucătorii de aceea sunt pe primul loc, pentru că au calitate, avem și calitate bună”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui succes, Farul a ajuns la 46 de puncte și s-a distanțat la șase lungimi față de principala urmăritoare, FCSB, care mai are însă de jucat în compania celor de la Sepsi. Pe de altă parte, campioana CFR Cluj mai păstrează doar șanse matematice la titlu, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Universitatea Craiova. De altfel, formația olteană va fi și următoarea adversară a „marinarilor” în runda cu numărul opt a play-off-ului Superligii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233