dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud se menține pe locul doi

12 octombrie 2020
Publicitate

HC Dobrogea Sud a încheiat cu o victorie cel de-al doilea turneu al noului sezon în Liga Zimbrilor. Constănțenii s-au impus ieri în fața rivalei Steaua București, cu scorul de 32 la 28, și se mențin pe locul secund al clasamentului.

HC Dobrogea Sud Constanţa a disputat aseară, la Sfântu Gheorghe, partida din etapa a noua a Ligii Naţionale de handbal masculin. Formația constănțeană a învins pe Steaua Bucureşti, cu scorul de 32-28, după ce la pauză tabela indica egalitate,15-15.

Această confruntare a încheiat practic al doilea turneu din sezonul actual. În cele opt partide disputate până în acest moment, Dobrogea Sud Constanța a înregistrat o singură înfrângere, în runda precedentă. Sâmbătă, constănțenii au pierdut incredibil în fața Politehnica Timişoara, la capătul unei confruntări pe care au controlat-o în cea mai mare parte a timpului. 

În urma rezultatelor înregistrate în cel de-al doilea turneu al sezonului, lider este Dinamo București, cu maximum de puncte, 24. Aceasta este urmată în clasament de HC Dobrogea Sud, Politehnica Timișoara și CSM București, cu câte 21 de puncte, însă ambele câte un meci în plus disputant față de formația de pe litoral.

Deocamdată, din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus înregistrate la echipele angrenate, Federația Română de Handbal nu a luat o decizie în privința modului în care se vor desfășura celelalte partide. Conform programului anunțat de forul handbalistic din România, următoarele partide sunt programate pentru 23 octombrie, cel mai probabil tot la Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233