dobroge.tv

Live

Hagi și Mutu, al cincilea duel din acest sezon

05 mai 2023
Publicitate

Farul Constanța are șansa sâmbătă seară de a mai face un pas către cucerirea primului titlu din istoria clubului. „Marinarii“ primesc la Ovidiu vizita Rapidului București, echipa momentului în Superligă după ce a învins pe FCSB și CFR Cluj. Hagi nu se lasă însă impresionat de parcursul giuleștenilor și îl anunță pe Mutu că mai are de așteptat până când o să îl învingă.

Gheorghe Hagi și Adrian Mutu se vor afla pentru a cincea oară față în față în acest sezon. Avantajul este însă de partea „Regelui“, care l-a învins de două ori până acum fostul internațional român, iar celelalte două partide s-au termint la egalitate. Însă, dintre toate confruntările dintre cei doi din actualul sezon, aceasta este de departe cea mai importantă. Dacă Farul are nevoie de victorie pentru a-și menține avansul de puncte din fruntea clasamentului play-off-ului, Rapidul nu a renunțat la gândul de a termina pe podium și a prinde un loc de cupe europene. Înaintea meciului, Mutu nu și-a ascuns dorința de a-l învinge pe Hagi, însă managerul tehnic al „marinarilor“ i-a dat rapid replica.

"Cu siguranță, dacă ne vom întâlni de foarte multe ori în viață va veni asta, pentru că fotbalul este făcut din lucruri de acest gen. Dar sper să mai aștepte“, a spus Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanţa.

În ciuda acestor declarații, „Regele“ este conștient că va avea în față unde adversar redutabil, care nu va veni la Ovidiu doar ca să se apere.

Înaintea meciului de sâmbătă seară, Farul este liderul clasamentului play-off-ului Superligii, cu 43 de puncte, în timp ce Rapid este doar pe 5, cu 34 de puncte. Farul Constanța – Rapid București, din etapa a șaptea a play-off-ului, se joacă cu începere de la ora 21 și 30 de minute pe arena centrală a Academiei „Gheorghe Hagi“ din Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233