dobroge.tv

Live

Farul, egalată pe final la Sfântu Gheorghe

01 mai 2023
Publicitate

Farul Constanța trăiește periculos finalul de sezon în Superligă. „Marinarii“ au obținut doar un punct de pe teren lui Sepsi Sfântu Gheorghe, după 1-1 în etapa a șasea a play-off-ului. După ce a deschis scorul în minutul 73 și a ratat apoi o altă ocazie importantă de gol, formația constănțeană a fost egalată în finalul partidei. În urma acestui rezultat, cu patru etape rămase de disputat, Farul mai are doar trei puncte în fruntea clasamentului play-off-ului.

Miza partidei și-a pus puternic amprenta asupra evoluției celor două echipe, Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe reușind în prima repriză să anihileze aproape perfect orice tentativă a adversarei. 

Actul secund a debutat apoi în forță, cu Farul ratând cea mai mare ocazie a meciului prin Mazilu, care a trimis în bară. Presiunea pusă de „marinari“ a dat roade în cele din urmă în minutul 73, când Munteanu a ratat complet șutul spre poarta ardelenilor, însă Borza a urmărit faza și a înscris pentru 1-0.

Același Munteanu a avut șansa dublării avantajului după doar zece minute, însă portarul și Sepsi a respins spectaculos. Și cum ocaziile se răzbună, covăsnenii au reușit egalarea chiar înaintea finalului de meci prin Ștefănescu. 

S-a încheiat nedecis, rezultat care îi dezavantează pe „marinari“ în lupta lor pentru primul titlu în Superligă.

În urma remizei de la Sfântu Gheorghe, Farul Constanța se menține în fruntea clasamentului play-off-ului, cu 43 de puncte. „Marinarii“ au pierdut însă din avansul pe care îl aveau față de urmăritoare, astfel că FCSB s-a apropiat la doar trei lungimi după victoria în fața Universității Craiova. 

Următoarea partidă pentru formația de pe litoral este programată la Ovidiu, sâmbătă, contra lui Rapid București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233