dobroge.tv

Live

Farul nu vrea pași greșiți la Sfântu Gheorghe

28 aprilie 2023
Publicitate

Farul Constanța are o șansă mare în acest weekend de a pune încă trei puncte la zestrea pe care a adunat-o până în acest moment. „Marinarii“ joacă sâmbătă seară la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi, în cadrul etapei a șasea a play-offului Superligii la fotbal. Ardelenii s-au calificat în urmă cu doar două zile în finala Cupei României și au acuzat oboseala și câteva probleme medicale.

Sepsi Sfântu Gheorghe este echipa pe care Farul a învins-o de cele mai multe ori în acest sezon. Trei victorii din tot atâtea partide au reușit „marinarii“, care vor acum să o bifeze și pe cea de a patra. Cele două formații se vor afla din nou față în față sâmbătă seară, în cadrul etapei cu numărul șase a play-off-ului și totodată prima a returului. 

Partida reprezintă o bună oportunitate pentru Farul de a mai face un pas către titlul de campioană și de a-și menține avansul față de principalele contracandidate. Iar acest lucru are toate șansele să se întâmple în condițiile în care covăsnenii și-au îndeplinit obiectivul din această perioadă a sezonului și au obținut calificarea în finala Cupei României. 

În aceste condiții, pentru Sepsi, meciurile din campionat au trecut pe plan secund, obiectivul fiind acum câștigarea pentru al doilea an consecutiv a trofeului. Și asta mai ales în condițiile în care Cristiano Bergodi, antrenorul ardelenilor, a acuzat și o stare de oboseala în rândul jucătorilor. În ciuda acestor aspecte, Hagi rămâne rezervat și este de părere că echipa sa va avea parte de un meci greu la Sfântu Gheorghe.

Din fericire pentru Gheorghe Hagi, el se va putea baza pentru această partidă pe toți jucătorii, singura absență fiind cea a lui Gustavo, care a devenit indisponibil pentru o perioadă mai lungă.

Înaintea etapei cu numărul șase a play-off-ului, Farul este lider, cu 42 de puncte, urmată de CFR Cluj și FCSB, la 4, respectiv 5 puncte. De partea cealaltă, Sepsi Sfântu Gheorghe este ultima, cu doar 24 de puncte. Partida dintre cele două este programată să înceapă sâmbătă seară, de la ora 21 și 45 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233