dobroge.tv

Live

Bergodi speră la o remiză cu Farul

27 aprilie 2023
Publicitate

În acest weekend debutează returul play-off-ului Superligii la fotbal, fază la finalul căreia Farul speră să obțină primul titlul de campioană din istoria sa. „Marinarii” întâlnesc în deplasare pe Sepsi Sfântu Gheorghe, formație care s-a calificat aseară în finala Cupei României, după ce a produs surpriză și a eliminat campioana CFR Cluj. Chiar înaintea disputei de sâmbătă, covăsnenii acuză oboseala, dar și problemele medicale cu care se confruntă unii jucători.

Sepsi Sfântu Gheorghe este foarte aproape de a-și apăra trofeul Cupei României pe care l-a câștigat în sezonul trecut. Covăsnenii au produs miercuri seară surpriza și au învins campioana CFR Cluj la scor de neprezentare, 3-0. Calificarea în ultimul act a venit însă cu un preț mare pentru trupa lui Cristiano Bergodi, care acuză acum oboseala, dar și o serie de probleme medicale.

De această situație poate profita însă Farul, care va întâlni sâmbătă pe Sepsi, chiar la Sfântu Gheorghe, într-un meci ce contează pentru etapa a patra a play-off-ului Superligii la fotbal. De acest lucru este conștient și antrenorul Italian al ardelenilor, mai ales că „marinarii” nu vor să cedeze din avansul pe care îl au în fruntea clasamentului.

„Farul, meci greu.. Întâlnim prima echipă din clasament, foarte foarte greu, mai ales că jucăm după trei zile și vor fi schimbări, dar normal că e foarte greu acest meci, sincer. Încercăm măcar să câștigăm un punct. Normal, eu vreau să câștig, dar vedem echipa ce poate face, ce putere are de a face un meci.. Avem probleme. Suntem o mică echipă, adică suntem un club cu tineri. Nu se vorbește, dar astea sunt probleme adevărate, cum spune domnul”, a declarat Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi Sfântu Gheorghe.

Înaintea etapei a șasea a play-off-ului Superligii, Farul este lider, cu 42 de puncte, în timp ce Sepsi este codașa clasamentului, cu doar 24 de puncte. În acest sezon, cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori, toate partidele fiind câștigate de formația pregătită de Gheorghe Hagi.

Sepsi Sfântu Gheorghe – Farul Constanța este programată să se joace sâmbătă seară, la Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 21.45.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233