dobroge.tv

Live

Farul, la prima înfrângere din play-off

18 aprilie 2023
Publicitate

Farul Constanța a suferit prima înfrângere în play-off-ul Superligii la fotbal și lupta pentru titlu a devenit mai aprigă ca niciodată. FCSB a învins cu scorul de 2-1 și s-a apropiat la doar două puncte de „marinari“, care mai au doar un punct avans față de CFR. De altfel, ardelenii sunt următorii adversari ai trupei lui Hagi, împotriva cărora va evolua sâmbătă la Ovidiu.

Derby-ul etapei a patra a play-off-ului Superligii a debutat spectaculos, cu ambele echipe ratând ocazii bune de a marca, însă finalizarea a lăsat de dorit. Echilibrul s-a rupt după o jumătate de oră de joc, după o imprudență a lui Kiki în propriul careu. Acesta l-a lovit involuntar pe Octavian Popescu, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri după consultarea VAR. 

Gazdele și-au dublat avantajul de pe tabela de marcaj imediat după revenirea de la cabine, Coman făcând șah mat apărarea Farului. Introdus în teren la pauză de Hagi, Sali a redus din diferență la doar cinci minute și a reaprins speranțele „marinarilor“. 

Presiunea Farul n-a adus însă rezultatul scontat, astfel că partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru FCSB. În ciuda acestui eșec, Farul rămâne lider în clasamentul play-off-ului, însă mai păstrează doar un punct avans.

După patru etape disputate din play-off-ul Superligii la fotbal, Farul se menține lider, cu 39 de puncte. Formația constăneană este urmată de CFR și FCSB la unul, respectiv două puncte. 

În runda următoare „marinarii“ au parte de un nou meci dificil, în care vor întâlni campioana ultimilor ani, CFR Cluj. Partida este programată să aibă loc sâmbătă seară, la Ovidiu, de la ora 20 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233