dobroge.tv

Live

CSM Constanța, favorită la câștigarea Cupei

14 aprilie 2023
Publicitate

CSM Constanța a produs șocul sferturilor de finală ale Cupei României la handbal masculin și acum visează să aducă trofeul la Constanța. După victoria în fața lui Dinamo București, formația de pe litoral a devenit principala candidată la prețiosul trofeu, singura adversară redutabilă fiind aparent Minaur Baia Mare. Turneul final al Cupei României la handbal masculin este programat să aibă loc în intervalul 13-14 mai.

După meciul din campionat am fost foarte supărați că e posibil să pierdem locul 2 și toată lumea a fost montată și super concentrată pentru astăzi. Da, pentru noi nu e important asta. Important e că dacă tot am câștigat meciul ăsta, să aducem și cupa la Constanța. Mulțumim celor care au fost în tribună că sunt mereu lângă noi”, a declarat Gabi Ilie, CSM Constanța.

Suntem foarte fericiți că am câștigat. Suntem în final four. Am jucat cu sufletul, am arătat că, cu determinare și cu o poartă mai bună, am putut să le facem față și să-i batem. Cu aruncarea de afară, astăzi, asta a făcut și diferența din meciul trecut. Meciul trecut nu ne-au intrat foarte multe șuturi de la distanță, astăzi au făcut-o băieții și îi felicit”, a declarat Alexandru Andrei, CSM Constanța.

Constanța a făcut un meci mare. Vreau să-i felicit pe băieți, pe întregul staff. S-au mobilizat exemplar și, deși nu eram favoriți în acest meci, iată că am reușit să eliminăm o echipă de Champions League, o echipă care s-a calificat între primele echipe din Europa. Sunt mândru că sunt constănțean și sunt mândru că fac parte din scrierea acestei istorii moderne a sportului constănțean. Nu va fi ușor la final four, totuși acolo rămân cele mai bune patru echipe, însă după ce băieții aceștia au eliminat Steaua și au eliminat Dinamo, cred că e momentul să aducem cupa la Constanța”, a declarat Andrei Talpeș, director CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233