dobroge.tv

Live

Derby de cinci stele în Sala Sporturilor

07 aprilie 2023
Publicitate

Se anunță spectacol în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! CSM Constanța și Dinamo București, primele două echipe din clasamentul Ligii Naționale la handbal masculin, se vor afla din nou față în față. Cu patru meciuri rămase de disputat, „dulăii“ vin pe litoral după ce au câștigat și matematic un nou titlu de campioni. În aceste condiții, singurul obiectiv rămas este păstrarea parcursului fără greșeală până la finalul sezonului. De partea cealaltă, constănțenii nu își permit pași greșiți pentru a fi siguri de locul secund. Din păcate, George Buricea nu va putea sta pe banca tehnică după ce a primit o suspendare record.

CSM Constanța vrea să fie prima echipă care o învinge pe Dinamo București în actuala ediție a Ligii Naționale la handbal masculin. Cele două formații, care de altfel ocupă și primele locuri ale clasamentului, se vor afla față în față sâmbătă seară pe parchetul Sălii Sporturilor „Simona Amânar“ într-un derby care se anunță incendiar. 

„Dulăii“ și-au trecut în cont etapa trecută cel de-al optulea titlu consecutiv, astfel că singura lor miză este păstrarea parcursului perfect de până acum. De partea cealaltă, constănțenii speră să își ia revanșa după înfrângerea „cu cântec“ din turul campionatului și să își consolideze poziția a doua a clasamentului. Din păcate, ei nu îl vor avea pe banca tehnică pe George Buricea, după ce antrenorul constănțenilor a primit o suspendare record la mijlocul acestei săptămâni.

Indiferent de rezultatul din partida de sâmbătă, constănțenii și-au îndeplinit obiectivul pentru acest sezon, astfel că tot ce vor obține în plus de acum înainte este considerat o depășire a performanțelor.

Un rol important în deznodământul partidei de sâmbătă seară îl vor juca suporterii, care sunt așteptați în număr mare la sală pentru a-și încuraja favoriții. CSM Constanța – Dinamo București, contând pentru etapa cu numărul 24 a Ligii Naționale, este programată să înceapă la ora 19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233