dobroge.tv

Live

℗Ce reprezintă rotirile gratuite la jocurile de noroc?

℗Ce reprezintă rotirile gratuite la jocurile de noroc?
07 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Sunt mari şanse să fii client de cazino online şi în acest caz asemenea tipuri de rotiri nu mai sunt un secret pentru tine. Dar în egală măsură poţi să le fi trecut cu vederea, considerând că nu are nici un rost să îţi baţi capul cu ele.

Şi există şi cazul în care eşti un proaspăt client de cazino online şi nu ştii dacă să le revendici sau nu. Pentru toate aceste cazuri ne-am decis să îţi arătăm ce înseamnă de fapt asemenea rotiri şi modul în care ele se pot dovedi benefice pentru tine, aşa că urmăreşte-ne cu atenţie.

Ce sunt rotirile gratuite?

Încă de la început specificam faptul că nu ai parte de astfel de rotiri decât în mediul online, acolo unde platformele cu specific în jocurile de noroc îşi dispută supremaţia. Ai observat cu siguranţă mulţimea de oferte care te aşteaptă în acest spaţiu, aşa că deseori este greu să faci o alegere optimă.

Ei bine, atunci când te hotărăşti să fii client de platforma online, numărul acestor rotiri au un cuvânt greu de spus. Şi nu este nici un secret faptul că un număr mare cu asemenea rotiri pot convinge deseori un jucător să devină clientul fidel al unei platforme online.

Detaliem ce înseamnă de fapt rotiri gratuite. Este vorba nici mai mult nici mai puţin de o modalitate de atragere de noi jucători dar şi de răsplătire a jucătorilor care au o activitate intensă pe jocurile unui site specializat în jocuri de noroc.

Rotirile gratuite sunt în esenţa lor bonusuri care se acordă jucătorilor în scopurile evidenţiate mai sus. Le întâlneşti cel mai adesea în materialele de prezentare ale platformelor sau în promoţiile acestora şi sub denumirea de free spins, formularea englezească care spune de fapt acelaşi lucru.

Importanţa bonusurilor cu rotiri gratuite

Deci dacă eşti hotărât să îţi adjudeci calitatea de client pe o platformă care activează în industria de iGaming, o să le cunoşti încă de la început. Acest lucru se datorează bonusului de client nou sau de bun venit, un bonus prin care platforma selectată îşi arată generozitatea că ai ales-o dintre atât de multe oferte.

Un asemenea bonus are 2 componente mari şi tari, ţi se oferă o parte financiară importantă dar şi un număr la fel de important de rotiri gratuite. Acestea din urmă nu sunt utilizabile însă la toate sloturile din oferta platformei, le poţi juca doar la păcănelele selectate de platformă.

Dar nu îţi face probleme din cauza acestei impuneri, de obicei sunt selectate cele mai populare şi mai în vogă sloturi ale momentului. Ai intrat în familia unei platforme online pentru jocuri de noroc deci este clar că o să faci cunoştinţă cu cele mai bune sloturi din oferta acesteia.

Este însă la fel de adevărat că cele mai multe oferte de acest fel sunt condiţionate de o depunere, însă oricum o vei face cel puţin la început pentru a te califica la încasarea bonusului de client nou în bani. Însă vei avea parte şi de multe rotiri gratuite fără să scoţi nimic din buzunar, cele care de fapt ţin jucătorii în priză şi îi fac fideli site-ului ales.

Şi chiar când vei fi un client cu ceva state de vechime pe platformă, vei observa că aceste bonusuri care constau în rotiri gratuite o să facă parte frecvent din promoţiile site-ului. Să le selectezi pe cele care necesită depunere sau pe cele care nu îţi cer acest lucru este o chestiune doar de optică pe care suntem siguri că o vei gestiona cu brio.

De ce sunt ele atât de populare?

Păi să ne amintim că în primul rând îţi oferă runde gratuite la cele mai titrate sloturi din oferta platformei unde activezi ca şi jucător cu drepturi depline. Acest lucru nu înseamnă decât că vei petrece un timp de calitate în compania unui slot care îţi merită toată atenţia, deci partea de distracţie este asigurată 100%.

Apoi, hai să ne gândim şi la şansa reală de câştig financiar pe care un asemenea bonus o poate oferi. Şi nu vorbim deloc de sume mici ci de sume pe care şi le doreşte orice jucător, indiferent dacă este începător sau experimentat.

Un alt factor de popularitate îl reprezintă numărul mare de runde de rotiri gratuite care ţi se oferă. Este vorba despre zeci dacă nu sute de asemenea rotiri, aşa că accesarea lor nu poate decât să fie benefică pentru tine.

Este adevărat că rotirile fără depunere sunt cele mai mici ca număr, dar dacă duci la bun sfârşit condiţia de rulaj poţi face la final o retragere binemeritată. Şi dacă apelezi la rotirile gratuite care ţi se oferă în urma unor depuneri, atunci şansele tale de reuşită cresc exponenţial.

Aminteam puţin mai devreme despre condiţia de rulare a unui asemenea bonus, care este de fapt principala atracţie a rotirilor gratuite. Se impune un număr mic de rulaj al acestora şi în anumite cazuri condiţia nici nu există.

Pui doar mâna pe aceste rotiri, învârti slotul unde ţi de cere să faci acest lucru şi înregistrezi un câştig pe care de abia aştepţi să îl vezi în cont. Revendicarea unui asemenea câştig se face la rândul ei extrem de rapid aşa că iată încă un motiv pentru care să nu le ratezi.

Concluzie

Este imposibil să nu te fi întâlnit că şi jucător de cazino online cu bonusurile care oferă rotiri gratuite. Sunt de departe cele mai atractive bonusuri pentru orice jucător şi prezenţa lor aproape zilnică pe platformele de gen nu fac decât să le mărească cota de popularitate. Nu trece deci cu indiferenţă peste un astfel de bonus, revendică-l de fiecare dată şi pune-ţi la treabă norocul.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233