dobroge.tv

Live

Doar victoria contează

03 martie 2023
Publicitate

Farul Constanța și Universitatea Cluj, două dintre cele mai în formă echipe ale momentului în Superligă, se întâlnesc în această seară în penultima etapă a sezonului regulat. Ambele formații țintesc toate punctele puse în joc, însă din motive diferite. Dacă ardelenii vor să scape de grijile retrogradării, elevii lui Gheorghe Hagi speră să își treacă în palmares la finalul play-off-ului titlul de campioni.

Doi dintre exponenții generației de aur a fotbalului românesc, Gheorghe Hagi și Ioan Ovidiu Sabău, se vor afla față în față vineri seară, în etapa cu numărul 29 a Superligii. Cei doi tehnicieni și-au pus puternic amprenta asupra echipelor pe care le pregătesc, astfel că ambele traversează o formă excelentă în acest început de an.

Dacă Farul este lider absolut, cu 61 de puncte, Universitatea Cluj vine după patru meciuri fără înfrângere în campionat, însă fără șanse de a mai prinde un loc de play-off. În aceste condiții, ardelenii speră să evite retrogradarea la finalul campionatului.

Un meci foarte greu, cu o echipă mult schimbată în bine, spun eu, de la venirea domnului Sabău. Nu cred că locul lor este acela pe care îl ocupă acum în clasament. Practică un joc foarte bun, au o dinamică foarte bună, cu jucători foarte experimentați, mai ales după ultimele transferuri pe care le-au făcut, jucătorii veniți de la Craiova. Cu siguranță ne va aștepta un meci greu pe care sperăm să-l câștigăm și să terminăm această serie de trei meciuri cu această intermediară foarte bine, să nu primim gol, cum nu am primit de patru meciuri și să luăm cele trei puncte”, a declarat Andrei Artean, Farul Constanța.

Sincer, avem obiectiv să marcăm cât mai multe goluri, dar clar vrem să continuăm pe această linie, să nu luăm goluri, pentru că până la urmă, dacă ne dorim să câștigăm campionatul, apărarea este un punct forte”, a declarat Dragoș Nedelcu, Farul Constanța.

Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța este programată să înceapă de la ora 20.00, pe Cluj Arena.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233