dobroge.tv

Live

Farul, victorie fără emoții contra lui Sepsi

01 martie 2023
Publicitate

Farul Constanța a ajuns la 18 victorii în actualul sezon al Superligii la fotbal. „Marinarii” au învins aseară pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2 la 0, la capătul unei partide pe care au controlat-o în cea mai mare parte a timpului. Omul meciului a fost desemnat Tudor Băluță, care a înscris un gol și a oferit un asist.

Farul Constanța este aproape de neoprit în Superliga de fotbal! Formația pregătită de Gheorghe Hagi a trecut marți seară și de Sepsi, într-unul din meciurile tari ale etapei cu numărul 28 a sezonului regulat. Anunțată drept o partidă foarte disputată, cu oaspeții veniți pe litoral pentru a obține cel puțin o remiză, aceasta s-a dovedit a fi una de fapt una la discreția „marinarilor”.

Farul a controlat în permanență jocul în primele 45 de minute, când a și reușit să înscrie prin Băluță. Tot el a fost și cel care i-a pasat lui Mazilu în finalul primei reprize, care a înscris cu un șut superb și a stabilit scorul pauzei.

În actul secund a ieșit la rampă Denis Alibec, însă golgherul „marinarilor” a ratat din ocazii ideale. S-a încheiat până la urmă 2 la 0 pentru Farul, care a bifat cea de a 18-a victorie și a ajuns la 61 de puncte. De partea cealaltă, Sepsi mai are de așteptat până să obțină calificarea în play-off, fiind pe 6, la patru lungimi în fața celor de la FC U Craiova 1948.

O repriză perfectă, în tot ce am gândit după meciul de la Arad, în refacere, în odihnă, somn, alimentație, sistemul de joc, jucătorii, tot ce am făcut. Cred că am făcut o repriză perfectă. Mai bine decât atât nu cred că se poate. Poate să mai intre vreo două trei goluri. Cu un adversar care e foarte foarte bun. Nu i-a dat timp să gândească, ofensiv am făcut lucrurile cum trebuie, am avut jucători pe bandă, defensiv le-am făcut o presiune extraordinară în jumătatea lor. După aceea e clar că atunci când joci la trei zile, la patru zile, să-ți iei același ritm. Au venit un metru mai jos-doi metri, le-am dat oportunitatea lor și știam că o să joace fotbal și au arătat, că dacă nu făceam tactica aceasta cu siguranță că aveam mari probleme”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În runda următoare, penultima a sezonului regulat, Farul Constanța va evolua în Ardeal, pe terenul Universității Cluj. Partida este programată să aibă loc vineri seară, de la ora 20.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233