dobroge.tv

Live

Meci greu în Moldova pentru CSM Constanța

28 februarie 2023
Publicitate

Handbaliștii lui CSM Constanța n-au avut deloc timp pentru a sărbători victoria din weekend, împotriva lui CSM Vaslui. Imediat după meci „delfinii” au plecat spre Moldova, pentru confruntarea cu Suceava. Partida este programată să aibă loc miercuri seară, de la ora 19 și 15 minute.

CSM Constanța a sărbătorit pe drumuri revenirea pe locul secund în Liga Națională de handbal masculin. La scurt timp după succesul categoric obținut la Medgidia contra celor de la CSM Vaslui, elevii pregătiți de George Buricea au plecat spre Moldova, pentru etapa intermediară care este programată să aibă loc miercuri.

Formația de pe Litoral va evolua împotriva celor de la CSU Suceava, una formațiile redutabile pe teren propriu. În acest sezon, chiar dacă sunt doar pe locul zece al clasamentului, moldovenii au pierdut doar două meciuri „acasă”.

„Deplasare foarte grea la Suceava. O echipă care nu prea a pierdut puncte acasă. Singura echipă de anul acesta, dacă nu mă înșel, pe care a învins-o de două ori pe Minaur Baia Mare, ceea ce nu stă la îndemâna oricui după cum se poate vedea. Dar mergem acolo să luăm toate cele trei puncte pentru că anul trecut am pierdut locul doi din cauza lor când am făcut egal acasă, așa că avem o revanșă de luat”, a declarat Daniel Susanu, CSM Constanța.

Înaintea partidei de miercuri, care este programată să înceapă la ora 19.15, CSM Constanța se află pe locul secund în Liga Națională de handbal masculin, cu 44 de puncte obținute în 19 etape. De partea cealaltă, CSU Suceava este pe locul 10, cu 21 de puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233