dobroge.tv

Live

Sepsi a venit după puncte pe litoral

27 februarie 2023
Publicitate

Derby-ul etapei cu numărul 28 a Superligii se joacă marți seară la Ovidiu. Farul Constanța primește vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, care se află în cursa pentru un loc de play-off. Dacă „marinarii” sunt creditați cu mari șanse la titlu, ardelenii speră să intre și ei în această luptă, în detrimentul celor de la U Craiova 1948.

Farul Constanța vrea să își continue parcursul aproape perfect de până acum din Superliga de fotbal. „Marinarii” au învins vineri seară pe UTA Arad, cu 1-0, și au ajuns la 58 de puncte, cu trei etape rămase de disputat din sezonul regulat.

Din păcate pentru trupa pregătită de Gheorghe Hagi, bucuria succesul a fost însă una de scurtă durată, pentru că marți seară are programată o nouă confruntare, de data aceasta pe teren propriu. La Ovidiu vine Sepsi Sfântu Gheorghe, o formație care este în luptă deschisă pentru ocuparea ultimului lor de play-off la finalul sezonul regulat.

Un meci acasă, cu o echipă foarte bună, care joacă un fotbal foarte bun, o arată și golurile pe care le-au marcat. O echipă căreia îi place să aibă mingea, care joacă destul de combinativ în atac, foarte mobili așa că jocul nostru trebuie să fie acela pe care îl știți cu toții, care e bazat atât pe posesie cât și pe presiune. Echipe care fac ambele faze, echipe care se gândesc atât ofensiv să facă un fotbal bun cât și defensiv, să se apere bine, mai ales de când Bergodi s-a dus acolo, a făcut din ei o echipă echilibrată, dar le-a adus și acel spirit ofensiv cu care au marcat foarte multe goluri. E o echipă periculoasă, foarte bună. Iar noi trebuie să facem un meci complet foarte, foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

De asemenea, meciul de marți seară este și unul al revanșei pentru oaspeți, care vin să recupereze punctele pierdute în turul campionatului, când au cedat cu 1-0 la Sfântu Gheorghe.

Înaintea partidei, Farul este liderul clasamentului, cu 58 de puncte adunate în 27 de etape, în timp ce covăsnenii sunt pe locul 6, cu 41 de puncte, și la 5 lungimi în fața principalei urmăritoare, U Craiova 1948.

Farul Constanța – Sepsi Sfântu Gheorghe, se joacă marți seară, cu începere de la ora 20.30, pe arena centrală a Academiei Hagi din Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233