dobroge.tv

Live

CSM Constanța a revenit pe locul secund

27 februarie 2023
Publicitate

CSM Constanța a revenit pe locul secund în Liga Națională de handbal masculin. Formația pregătită de George Buricea a profitat de remiza dintre Minaur Baia Mare și Potaissa Turda și, grație succesului cu CSM Vaslui, și-a recuperat poziția de la începutul anului. În ciuda diferenței mari de valoare, constănțenii au tranșat soarta partidei abia în actul secund. La pauză tabela Sălii Sporturilor „Eftimie Elisei” din Medgidia indica scorul de 16 la 14, însă finalul i-a găsit pe constănțeni cu avans de 14 puncte, scor 38 la 24. În urma acestui succes, CSM Constanța a ajuns la 44 de puncte și are avans de un punct față de Minaur Baia Mare, care a coborât pe trei.

Meci greu, echipă arțăgoasă cea din Vaslui, ca-n totdeauna, s-a văzut și s-a văzut, am început meciul mai greu, am intrat greu în meci, am avut destul de multe ratări 1 la 1 și nu am putut să ne desprindem. După ședința de la pauză am vorbit, știam ce trebuie să facem, exact ce face portarul și am zis că trebuie să putem rezolva meciul cât mai repede, să poată evolua toată lumea, să joace și copiii, să marcheze și ei”, a declarat Daniel Susanu, CSM Constanța.

A fost un meci bun, în special repriza a doua. Au început destul de moale acest meci, a apărut așa o stare de relaxare, dar după aceea băieții și-au revenit și au făcut diferența de pe tabela de marcaj care indică exact valoarea dintre cele două echipe. Juniorii au debutat foarte bine și asta demonstrează că la nivelul de copii și juniori se lucrează forte bine și că viitorul este asigurat pentru echipa mare.

Ne-am simțit exact ca acasă, (suporterii - n.red.) au fost alături de noi și le mulțumim pe această cale și vrem să-i asigurăm că indiferent unde vom juca, din diferite motive, noi vom da totul pe teren ca să-i facem pe ei fericiți, în primul rând”, a declarat Ionuț Pușcașu, antrenor secund CSM Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233