dobroge.tv

Live

Simona Halep, eliminată de la Roland Garros: O să mănânc nişte ciocolată şi mâine mă voi simţi mai bine

Simona Halep, eliminată de la Roland Garros: O să mănânc nişte ciocolată şi mâine mă voi simţi mai bine
04 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Simona Halep (29 de ani) a fost eliminată de la Roland Garros. Jucătoarea din Constanța a părut că nu se poate concentra și a făcut foarte multe greșeli, fiind învinsă de Iga Swiatek (19 ani) în optimile turneului Roland Garros. Poloneza a câștigat în două seturi: 6-1, 6-2. Meciul a durat o oră și opt minute.

Simona Halep, mare favorită la câştigarea trofeului, a fost eliminată de o adversară care a reuşit, probabil, meciul carierei.

Iga Swiatek va evolua în sferturi cu olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 5, sau cu italianca Martina Trevisan, locul 159 WTA, venită din calificări.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 283.500 de euro şi cu 430 puncte WTA. Halep rămâne cu un premiu de 189.000 de euro şi cu 240 de puncte WTA după această ediţie a turneului de la Roland Garros, scrie news.ro.

"Nu-mi voi face o tragedie din această înfrângere. Sunt obişnuită cu astfel de momente dificile. În timpul carierei mele mi s-a mai întâmplat asta. O să mănânc nişte ciocolată şi mă voi simţi mai bine mâine. Ea a făcut un joc incredibil, a acoperit tot terenul. Mingile ei erau puternice şi lungi. A fost puţin răcoare, rece. Nu am fost în cea mai bună formă. Ea a jucat foarte bine. Astăzi, a fost meciul ei", a declarat Halep, potrivit lefigaro.fr.

"Tot meritul îi revine. A jucat incredibil astăzi, era peste tot şi lovea toate mingile foarte puternic. A fost puţin frig şi uneori, când este frig, nu-mi simt suficient picioarele în schimburile de mingi. Nu am putut atinge cel mai bun nivel al meu, dar ea a jucat foarte bine... A fost jocul ei. Bineînţeles că aş fi putut face lucrurile diferit, să fi jucat mai multe mingi sau să le împing mai mult, dar asta era tot ce aveam şi nu puteam face lucrurile mai bine. Ea dominat cu adevărat jocul, a fost agresivă. A fost un an fantastic, în ciuda tuturor momentelor dificile pe care le-am avut. Aşa că nu voi arunca totul doar pentru o înfrângere. Desigur, nu este uşor de încasat, dar sunt obişnuită să trec prin momente dificile din carieră", a spus jucătoarea română, potrivit lequipe.fr.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233