dobroge.tv

Live

Farul întâlnește „Bătrâna Doamnă“

22 februarie 2023
Publicitate

Farul Constanța are vineri șansa de a mai adăugă trei puncte la zestrea adunată în timpul sezonului regulat al Superligii. „Marinarii“ joacă pe terenul celor de la UTA Arad, penultima clasată și una dintre candidatele la retrogradarea în eșalonul secund. Date fiind aceste condiții, Hagi a anunțat o serie de schimbări la nivelul echipei de start, încercând să dea astfel ocazia și celorlalți tineri jucători ai echipei de a se afirma.

Cu patru etape rămase de disputat din sezonul regulat, Farul Constanța conduce în ierarhia Superligii cu 55 de puncte. „Marinarii“ vor ca până la startul play-off-ului să mai adauge câteva la această zestre, astfel încât să abordeze ultima parte a sezonului cu un avantaj față de contracandidatele la titlu. Iar prima ocazie în acest sens este vineri seară, când Farul va juca la Arad, contra celor de la UTA. „Bătrâna Doamnă“ nu traversează deloc o perioadă fastă, fiind deja angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Ardelenii sunt pe penultimul loc al clasamentului, cu 24 de puncte.

Pentru această partidă Hagi a anunțat o serie de schimbă la nivelul lotului, încercând astfel să ofere șansa de a jucat tuturor jucătorilor care au evoluat mai puțin până acum. Singura certitudine până la această oră este absența lui Tudor Băluță, care a acumulat o stare de oboseală.

UTA Arad – Farul Constanța, partidă ce contează pentru etapa a XXVII-a Superligii, se joacă vineri seară, cu începere de la ora 20 și 30 de minute.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233